Provada 2022

14, 15 en 16 juni 2022 is het weer zo ver, en vindt de Provada plaats in de Rai in Amsterdam. De Provada is een zeer bekende beurs onder een breed publiek. Het is dan ook de grootste vastgoedbeurs van Nederland en trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers en standhouders. Tijdens Provada 2022 Rai Amsterdam worden diverse virtuele en fysieke events georganiseerd met als doel kennisdeling, inspiratie en met elkaar netwerken.

Kennis delen met elkaar is belangrijk en een van de voornaamste redenen om een bezoek te brengen aan de Provada 2022 in de Rai in Amsterdam. Overal is informatie en inspiratie te vinden omtrent de verschillende ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche.

Beursstand nodig voor uw deelname aan Provada 2022?

Is uw organisatie van plan om deel te nemen aan Provada 2022 en heeft u hiervoor nog een unieke beursstand nodig? Dan bent u bij Cialona Expo aan het goede adres. Wij helpen u graag met het realiseren van een beursstand op maat die op meerdere events inzetbaar is. Wij zijn een full service organisatie, wat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren en achteraf opslaan.

Een eerste indruk is snel gemaakt, dus wij zorgen ervoor dat uw stand opvalt tussen de rest! We beginnen met een kennismaking en stellen een briefing samen met alle wensen en ideeën voor uw volgende stand.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

Full Service Standbouw Provada 2022

Creativiteit en full service zijn de grootste pijlers in onze organisatie. Wij willen onze klanten ontzien en doen waar we goed in zijn. Alle nodige disciplines om tot een perfecte stand te komen voor uw organisatie, hebben wij in-house. Hierdoor is het voor ons gemakkelijk om onderling snel te schakelen en de zaken allemaal goed te regelen voor een soepel proces.

Vanaf het eerste contact met ons tot aan de afbouw en eventuele opslag van uw stand, heeft u dan ook enkel met ons te maken. Tenzij anders gewenst uiteraard. Wij nemen u graag alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. Voor ons is het belangrijk om een uniek visitekaartje voor u te creëren, zodat uw organisatie tijdens Provada 2022 het gesprek van de dag wordt!

Een Duurzame Beursstand

Een duurzame stand is voor steeds meer organisaties een streven. De organisatie wordt duurzamer, en daarmee ook alle marketinguitingen, waarvan een beursstand niet online is en er dus materiaal in zal gaan. Het duurzaam bouwen van uw unieke beursstand voor Provada 2022, kan dan ook het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze leefomgeving duurzamer te maken op veel verschillende manieren.

Wij doen ons best om steeds meer duurzame toepassingen toe te voegen in ons standbouw productieproces. Zo hebben we geïnvesteerd in een modern machinepark, verspillen we zo min mogelijk materiaal en gebruiken we gerecyclede materialen. Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Provada 2022.

 

Wij horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu