Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Amsterdam

Cialona Expo: standbouw verzorgd tot in de puntjes

Zoekt u een professionele standbouw specialist in de Amsterdam regio? En wilt u dat uw beursstand opvalt tussen de menigte? Of een bedrijf dat uw bedrijfsidentiteit perfect aanvoelt? Cialona Expo is hét full-service bedrijf op het gebied van opvallende en professionele standbouw. Al meer dan 50 jaar actief in binnen- en buitenland, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Wij creëren voor uw relaties de perfecte beursbeleving.

Stand out from the crowd met Cialona Expo, standbouw in Amsterdam

Cialona Expo is een betrouwbare standbouwer in de omgeving van Amsterdam. Dankzij een vakkundig team van standdesigners en standbouwers met jarenlange ervaring, weten we precies wat er nodig is voor een fantastische beursbeleving. Wij hebben alle disciplines die nodig zijn voor het proces in huis, van designers tot de standbouwers op de beursvloer.

Wij nemen het gehele proces voor u uit handen, en houden de communicatielijntjes kort. Neem eens een kijkje op onze standbouw pagina voor ook meer informatie over ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van uw project kunt volgen.

Cialona Expo houdt rekening met uw identiteit

Tijdens de ontwerpfase van een beursstand zorgt Cialona Expo ervoor dat uw bedrijf centraal staat. Wij kunnen ons als geen ander inleven in uw visie, missie en doelstellingen.

Cialona Expo weet dat een beurs of congres een effectief marketing instrument kan zijn voor uw bedrijf. Dit zijn namelijk de momenten dat u echt contact kunt maken met uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat de klanten u niet voorbij lopen maar echt naar uw stand toe getrokken worden.

Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standdesign en standbouw. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

  • Fout bij aanmaken nieuwe gebruiker.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu