K 2022 Düsseldorf

K 2022 is de grootste beurs ter wereld voor de kunststoffen- en rubberindustrie. De branche ontmoet elkaar tijdens K 2022 en delen informatie, innovatie en investeringen. De K Fair vindt plaats in Düsseldorf van 19 tot 26 oktober 2022. Tijdens de K zijn er ruim 3000 exposanten aanwezig die hier zaken doen en nieuwe contacten leggen. Als u zaken doet binnen een van de vele marktsegmenten die deel uitmaken van deze dynamische industrie, kunt u zeker deelnemen aan K 2022 in Düsseldorf óf een bezoekje wagen.

Bent u van plan deel te nemen aan de K beurs en wilt u graag een opvallende beursstand? Bij Cialona Expo staan we voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Helmond, maar bouwen wereldwijd beursstands. Wij helpen u aan die gave beursstand die voldoet aan alle wensen. Alle disciplines die nodig zijn om zo’n stand te realiseren, hebben wij in-house. Dat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren, demonteren en opslaan achteraf. Wij zijn een full-service organisatie en verzorgen daarom het project voor u van A tot Z.

Wij zijn die full-service standbouwer die u zoekt

Graag gaan we met u in gesprek om alle ideeën en wensen voor de aankomende beursdeelname met u door te spreken. Wat is het doel van de deelname en wat moet de stand uitstralen? Wellicht is er al een briefing en zijn er duidelijke punten waar de beursstand aan mag voldoen, maar misschien zijn er nog veel open punten. Dit is allemaal geen probleem! Omdat we iedereen in-house hebben, kunnen we direct schakelen met ons designteam bijvoorbeeld, voor een eerste creatieve input. Vanuit daar kunnen we weer verder, tot de stand naar volle tevredenheid is.

Een functionele, maar unieke stand realiseren die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt en die wij graag voor u maken. Wij kijken uit naar uw project!

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

We horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3D Visuals van uw K 2022 Stand

Met een beursstand gemaakt door Cialona Expo, maakt u het verschil ten opzichte van concullega’s die aanwezig zijn op de beurs. Wij zijn een ervaren standbouwer en weten wat werkt en wat niet werkt. Om u een duidelijk beeld te geven van hoe uiteindelijk uw stand eruit komt te zien, maken wij voor elk project 3D visualisaties.

Digitaal nemen we u mee door het ontwerp, en “what you see is what you get”! Op deze manier is het ook mogelijk gedetailleerde aanpassingen door te geven of opties te bespreken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Duurzaam bouwen van een beursstand

Duurzaam bouwen van een onvergetelijke beursstand kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien duurzaamheid als een van onze verantwoordelijkheden naar toekomstige generaties en zien graag dat onze samenleving steeds milieuvriendelijker wordt.

Wij als organisatie dragen daar graag aan bij op verschillende vlakken. Zo proberen wij zo veel mogelijk duurzame materialen aan te bieden en zoeken we naar manieren om minder materiaal te verspillen tijdens het productieproces. Hierdoor kunnen wij u als klant de mogelijkheid bieden om echt werk te maken van uw duurzame voornemens op beurzen en tijdens events. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Menu