VSK 2022 Jaarbeurs Utrecht

VSK 2022 Utrecht vindt plaats van 8 tot en met 11 februari 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste installatievakbeurs van Nederland, dat is de VSK. De komende editie VSK 2022 viert de 25e editie van deze belangrijke installatiebeurs, des te meer reden om erbij te zijn! Cialona Expo kan u voorzien van een opvallende, unieke beursstand. Tijdens deze editie van de VSK geven zij antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs.

Kennis delen is belangrijk en samen bereid VSK 2022 Utrecht zich voor op de toekomst. Bij VSK vinden ze; zien is leren en leren is doen. Dus gedurende het gehele event zijn er demonstraties om zelf te beleven, je verhoogt hiermee je praktische vaardigheden en dus direct je marktwaarde. Er is uiteraard ook veel aandacht voor informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen het vak.

Neemt u deel aan VSK 2022 Utrecht en heeft u een beursstand nodig? Wij kunnen u hiermee helpen en uw stand volledig op maat en wens ontwerpen en realiseren. Een eerste indruk is snel gemaakt door beursbezoekers, dus we gaan ervoor zorgen dat uw stand opvalt. We beginnen altijd met een kennismaking en een briefing over alle wensen en ideeën betreft uw unieke stand.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

Standbouwer nodig voor VSK 2022?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere voor de VSK 2022 in de Jaarbeurs Utrecht, maar ook op vele andere plekken in Europa. Voor de VSK bouwen we al verschillende edities lang voor vaste en voor nieuwe klanten hun beursstands op en af. Veel daarvan slaan wij ook op in ons warehouse voor een volgende keer.

Wij zijn als standbouwbedrijf van alle markten thuis en bieden wij u volledige ondersteuning tijdens het ontwerp- en bouwproces van uw beursstand. Eigenlijk nemen wij het hele proces van A tot Z over.

Een functionele, maar unieke stand ontwerpen die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt en die wij graag maken.

Beursstand opslag

Beursstand opslag bij Cialona Expo is bijna vanzelfsprekend.  Wilt u de stand meerdere malen per jaar gebruiken voor verschillende beurzen? In ons aangrenzende warehouse slaan wij de beursstand op als dat gewenst is.

Ook eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld de afmetingen kunnen hierdoor gemakkelijk worden verwerkt voor een volgende beursdeelname. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen van ons warehouse.

We horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu