Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

VSK 2020 Utrecht

VSK 2020 Utrecht vindt plaats van 4 tot en met 7 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste installatievakbeurs van Nederland, dat is de VSK. De komende editie VSK 2020 Utrecht heeft als thema ‘Midden in de toekomst’. Tijdens deze editie geven zij antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs. Kennis delen is belangrijk en samen bereid VSK 2020 Utrecht zich voor op de toekomst.

Neemt u deel aan VSK 2020 Utrecht en heeft u een beurswand ontwerp nodig? Bij Cialona Expo kunnen wij u hierin faciliteren. Cialona Expo, gevestigd in Helmond, kan u helpen om uw beurswand of standdesign naar geheel eigen wens en op maat te ontwerpen. Een eerste indruk is namelijk zo gemaakt dus wij gaan graag met u hierover om de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. Bij ons is het geen enkel probleem om een onvergetelijke stand te bouwen! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouwbedrijf Jaarbeurs Utrecht

Cialona Expo kan zich met trots een professioneel standbouwbedrijf voor onder andere de Jaarbeurs Utrecht noemen. Verschillende edities lang verzorgen wij voor vaste en nieuwe klanten de beursstands en beurswanden, van het eerste ontwerp tot aan het de bouw en afwerking hiervan.

Bij Cialona zijn wij als standbouwbedrijf van alle markten thuis en bieden wij u volledige ondersteuning tijdens het ontwerp- en bouwproces van uw beursstand. Een functionele stand ontwerpen die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt.

Beursstand opslag

Beursstand opslag bij Cialona Expo is bijna vanzelfsprekend.  Zou u de stand meerdere malen per jaar willen gebruiken voor verschillende beurzen? De mogelijkheid bestaat om de beurstand bij ons op te slaan in de speciaal daarvoor ingerichte opslaghallen. Ook kleine aanpassingen in formaat kunnen gelijk bij ons worden doorgevoerd voor de komende beurs. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen van de opslag.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu