Victam 2022

Victam 2022, is dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht en is ’s werelds grootste toegewijde event voor de diervoederverwerkende industrie. Samen met Victam is Grapas het event voor de graan-, meel- en rijstverwerkende industrie, die altijd tegelijk plaatsvindt.

De beurs is de place to be voor allerlei spelers binnen de industrie. Tijdens de driedaagse beurs kan elke bezoeker vinden wat hij zoekt, allemaal binnen deze ene locatie. Naast veel interessante beursdeelnemers enverschillende seminars is matchmaking tussen klanten, collega’s en vakgenoten een groot onderdeel van het algehele event.

Elke editie wordt deze beurs groter en interessanter, des te meer reden dus om er (weer) bij te zijn! Wij bouwen uw beursstand waarmee u opvalt in de grote hallen vol beursstands van concullega’s. Team Cialona Expo gaat graag voor uw volgende project aan de slag om de best passende stand te ontwerpen en realiseren waarmee u uw doelgroep tijdens Victam 2022 kunt bereiken.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

Standbouwer nodig voor Victam 2022?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere voor Victam 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn als ervaren standbouwer van alle markten thuis en bieden u van A tot Z service: van ontwerp tot realisatie en opslag van de beursstand. Het proces nemen wij voor u uit handen en zorgen ervoor dat uw weg naar de beursdeelname soepel zal verlopen. Bekijk hier onze volledige werkwijze.

Wij vinden het belangrijk dat onze samenwerking zo transparant en soepel mogelijk verloopt. Om die reden hebben wij een eigen Cliënt Portal, waarin u 24/7 de voortgang van uw project(en) kunt bekijken. Binnen het portal kunnen ook stappen worden geaccordeerd, documenten worden geupload en gedownload, maar zijn ook deadlines van bepaalde aanlevermomenten duidelijk zichtbaar. Zo staat u niet voor verrassingen en houden we de lijntjes kort.

Na afloop van de Victam 2022 demonteren wij uw stand en heeft u de mogelijkheid om de stand bij ons op te slaan. Eventuele volgende beursdeelnames zijn op deze manier makkelijker te organiseren, zeker als er nog bepaalde aanpassingen nodig zijn vooraf.

Een functionele, maar unieke stand ontwerpen en realiseren die de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat doen wij!

Ga voor een Duurzamere Stand

Het staat tegenwoordig steeds vaker hoog op de agenda, het streven naar een duurzamer bestaan. Op veel verschillende manieren kan dit worden bereikt. Als het gaat om het duurzaam(er) bouwen van een beursstand voor Victam 2022 in Jaarbeurs Utrecht, bent u bij Cialona Expo aan het ‘groene’ adres!

Het is voor ons belangrijk om stapjes te blijven zetten richting duurzamer ondernemen. Hiermee worden niet alleen wij, maar ook onze omgeving steeds duurzamer, groener en beter. We doen ons best hiermee voorop te lopen, door toepassingen binnen onze standbouw te gebruiken die hieraan bijdragen. We proberen meer gebruik te maken van gerecyclede materialen van bijvoorbeeld petflessen of afvalhout. Ons machinepark is hier ook volledig op ingericht tegenwoordig, er wordt zo weinig mogelijk verspilt en van alle overblijfselen proberen we nog iets te maken of er iets anders mee te doen dan weg te gooien.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan de Victam 2022.

Wij horen graag van je:

  • Fout bij aanmaken nieuwe gebruiker.
Menu