Vakbeurs Facilitair Jaarbeurs Utrecht

Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs in Utrecht vindt in juni 2022 weer plaats. Van 8 tot 10 juni 2022 is namelijk de 23e editie van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Het feit dat in 2022 de 23e editie plaatsvindt, wil zeggen dat het al jaren een groot succes is. Veel facilitaire professionals hebben de behoefte aan fysieke ontmoetingen met hun relaties en nieuwe kennismakingen. Tijdens de beurs wordt er over en weer kennis verspreid, discussies gevoerd en geïnspireerd. Ontwikkelingen binnen de branches worden aangehaald en besproken.

De beurs is begonnen met 100 standhouders en 1300 bezoekers. De laatste editie trok zo’n 13000 bezoekers en 300 standhouders! Dat bewijst dat veel facilitaire verantwoordelijken de vakbeurs zien als hét evenement om zich dieper op hun vakgebied te oriënteren. Bedrijven komen hier ook om informatie en kennis op te doen voor hun werkomgeving of gebouwbeheer.

Beursstand nodig voor Vakbeurs Facilitair 

Gaat u deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair 2022 en wilt u graag een unieke beursstand? Wij van Cialona Expo helpen u hier graag mee! Wij zijn gevestigd in Helmond, Noord-Brabant maar bouwen wereldwijd beursstands. Uiteraard zijn wij ook bekend met de Jaarbeurs in Utrecht, waar Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer weer plaatsvindt in 2022. De beursstand die voldoet aan al uw ideeën en wensen om uw doelen te realiseren, daar gaat team Cialona Expo voor.

Wij hebben dan ook alle nodige schakels in huis om gave stands te kunnen realiseren. Zo hebben wij een eigen ontwerpafdeling, produceren we zelf in ons productie atelier en monteren en demonteren we de stand zelf. Na afloop is het ook mogelijk om de stand bij ons op te slaan. Wij bieden een full-service samenwerking, en verzorgen graag uw project van A tot Z. Wij kijken uit naar uw beursdeelname!

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

We horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3D Visuals van uw Stand op Vakbeurs Facilitair

Met een beursstand gemaakt door Cialona Expo, zorgt u ervoor dat u niet wordt overgeslagen door de beursbezoekers. Samen met uw ideeën en doelen en de creativiteit van ons designteam, komen we tot een ontwerp wat uw doelgroep aanspreekt. Wij zijn een ervaren standbouwer, en weten wat wel en wat niet werkt. Maar u kent uw branche, en samen brengt dat het perfecte ontwerp. Om u een duidelijk beeld te geven van hoe de stand er uiteindelijk uit zal komen te zien, maken wij van elk project 3D visualisaties.

Op die manier kunnen wij u digitaal meenemen door het ontwerp en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het op deze manier voor u gemakkelijk om eventuele wijzigingen door te geven of opties te bespreken. What you see is what you get! Wij gaan graag voor u aan de slag voor de Vakbeurs Facilitair 2022 in Jaarbeurs Utrecht!

Menu