Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Service bij uw standontwerp

Cialona Expo is een standbouwbedrijf in Helmond. Wij streven altijd naar een unieke standinrichting, standontwerp en een goede positionering op een beurs. De ervaring van uw bezoekers staat hierbij altijd voorop. We maken al jaren opvallend professionele beurspresentaties die passen bij de identiteit van uw bedrijf. En ook belangrijk: wij verzorgen het gehele proces voor onze klanten: van stand montage tot stand demontage en van opslag tot heropbouw.

Korte communicatielijnen over uw standontwerp

Het bouwen van een stand is een intensief proces. Wij vinden het daarom belangrijk om goed en makkelijk bereikbaar te zijn en u een eigen projectmanager toe te wijzen. Samen doorloopt u de stappen van de ontwikkeling en uitvoering van uw beursstand.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standontwerp in 3D

De designer die uw stand ontwerpt, maakt een complete 3D-visualisatie. Dat betekent: wij maken een goede beeldpresentatie zodat u kunt zien hoe de stand (vanuit verschillende invalshoeken) eruit zal gaan zien. Deze visualisatie ontwikkelen we in onze studio en we gebruiken hiervoor fotorealistisch beeld. Loop vast door uw eigen stand heen en ervaar uw beursstand nog voordat hij klaar is. Anders gezegd: deze 3D-visualisatie is een ideale manier om een idee te krijgen van hetgeen de bezoekers van uw stand zullen ervaren.

What you see is what you get!

Cialona Expo, ook voor winkelinrichting en displays

Wist u dat Cialona Expo ook winkelinrichting en displays verzorgt? Wij hebben ruime ervaring in deze tak van sport. Of het nu gaat om productpresentaties of een volledig shop-in-shop concept: wij zijn ook voor deze diensten een professionele en geschikte partner.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu