Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Utrecht

Cialona Expo: voor een beursstand die voldoet aan alle verwachtingen

Bent u van plan om binnenkort met uw bedrijf deel te nemen aan een beurs en wilt u er zeker van zijn dat uw beursstand opvalt en de aandacht trekt van potentiële klanten? Dan bent u bij Cialona Expo aan het juiste adres. Wij zijn hét full service bedrijf op het gebied van standbouw in Utrecht met al meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Zowel voor stands met een kleinschalig en intiem karakter als voor stands om groots mee uit te pakken, Cialona Expo zorgt dat u zeker opvalt tussen de massa.

Stand out from the crowd 

Het is niet gemakkelijk om te midden van alle concurrenten de aandacht op de juiste manier te trekken. Daar zijn wij ons bij Cialona Expo terdege van bewust. Wij beseffen als geen ander dat u natuurlijk niet de enige standhouder bent die wil uitblinken. Wij zijn trots op ons team van standbouwers en experts op het gebied van beursbeleving dat precies weet wat er nodig is om op te vallen met uw beursstand.

Uw doel voor onze ogen

Al vanaf de conceptfase van uw stand zorgt Cialona Expo dat uw bedrijf centraal staat. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat potentiële klanten na een eerste bezoek ook daadwerkelijk geïnteresseerd raken en een relatie met uw bedrijf aangaan? Wij ontwerpen de beursstand altijd met uw doelstellingen voor ogen.

Onderscheidt uzelf!

Cialona Expo weet dat de deelname aan een beurs of congres enorm effectief kan zijn voor uw bedrijf. Uw bedrijf bevindt zich in dezelfde ruimte als vele potentiële klanten uit uw directe doelgroep. Naast de vele concurrenten moet u zich kunnen onderscheiden met uw beursstand. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu