Alles onder 1 dak

Wij hebben alle disciplines onder één dak, van concept tot en met realisatie. Wanneer we een samenwerking aangaan, regelen wij het hele proces voor u. Daarbij houden we uiteraard nauw contact, en heeft u een duidelijk aanspreekpunt. 

Onze werkwijze houden wij graag zo transparant en effectief mogelijk. Mede daarom krijgt u toegang tot ons platform Cliënt Portal, om de voortgang van uw project continu te kunnen bekijken. 

cialona expo

Communicatie

Wij houden de lijnen kort voor effectieve communicatie én u krijgt toegang tot ons Client Portal voor een duidelijk overzicht 24/7.

Vooruitstrevend

Wij houden de markt nauw in de gaten en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Aandacht trekken met uw stand? Laat dat maar aan ons over!

cialona expo service

Client Portal

We vinden transparantie en effectieve communicatie tijdens de samenwerking erg belangrijk. Met één aanspreekpunt binnen onze organisatie, zijn de lijnen dan ook zo kort mogelijk. Ook krijgt u bij ons toegang tot ons eigen platform: Client Portal.

Hierbinnen kunt u ten alle tijden de voortgang van uw standbouw project volgen, maar ook visuals en documenten makkelijk terugvinden.

Zijn we voor je bezig met een project? Log dan in in ons Cliënt Portal

Uw stand

Uw stand wordt door ons volledig in ons eigen productieatelier geproduceerd en geassembleerd.

Standbouwers

Uw stand wordt op de beurs door onze ervaren standbouwers gemonteerd en gedemonteerd.

PQ-17A

Mogelijkheid om uw stand bij ons op te slaan

Zou u de stand meerdere malen per jaar willen gebruiken voor verschillende beurzen, dan bieden wij de mogelijkheid om onderdelen bij ons in de opslag te stallen. Eventuele aanpassingen in formaat en dergelijke kunnen dan ook meteen weer bij ons worden doorgevoerd voor de komende beurs, mocht u daar een andere oppervlakte ter beschikking hebben.

Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen van de opslag. De prijs voor eventuele aanpassing van de stand wordt uiteraard doorgegeven in een passende offerte na overleg met u over uw eventuele wensen.

3-D Visualisatie

Wij gaan na het briefinggesprek aan de slag met het concept en presenteren we het ontwerp. Na eventuele aanpassingen, toevoegingen en verdere feedback, maken wij een 3D visualisatie.

Zo heeft u een duidelijk beeld hoe uw stand er uiteindelijk uit zal komen te zien.

cialonagebouw4

Een magazijn vol (inter)nationale ervaring

Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het ontwikkelen en bouwen van stands voor uiteenlopende branches en voor een groot aantal verschillende beurzen in binnen- en buitenland.

Wij zorgen ervoor dat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over uw reis en verblijf, de rest regelen wij. Het transport, de op- en afbouw en de eventuele opslag bij ons in huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Menu