Chat with us, powered by LiveChat

Belangrijk voor een goede samenwerking: korte communicatielijnen

Onze communicatie is van het begin af aan duidelijk zodat we de lijnen kort kunnen houden. U heeft bij ons maar één aanspreekpunt van waaruit alles wat nodig is geregeld wordt. Geen “van kastje naar de muur” telefoontje maar direct contact.

Henri-Ford-PNG

Communicatie

Wij houden altijd contact zodat eventuele wijzigingen, aanvullingen of correcties zo snel mogelijk doorgevoerd kunnen worden.

Rode draad

Onze service is van het begin af aan de rode draad door het hele project. Van het eerste ontwerp tot en met de demontage van de stand.

bridgestone-1 Bewerkt2

Onze rode draad door het hele traject: service verlenen

Onze service is van het begin af aan de rode draad door het totale project. Van het eerste ontwerp op papier en in 3-D tot en met de demontage van de stand na afloop van de beurs, zonder daarbij uw doelstellingen en identiteit van uw organisatie uit het oog te verliezen. Wij blijven gefocust op het leveren van service.

Uw stand

Uw stand wordt door ons volledig in ons eigen productieatelier geproduceerd en geassembleerd.

Standbouwers

Uw stand wordt op de beurs door onze ervaren standbouwers gemonteerd en gedemonteerd.

PQ-17A

Mogelijkheid om uw stand bij ons op te slaan

Zou u de stand meerdere malen per jaar willen gebruiken voor verschillende beurzen, dan bestaat de mogelijkheid om deze bij ons in de opslag te stallen. Eventuele aanpassingen in formaat en dergelijke kunnen dan ook meteen weer bij ons worden doorgevoerd voor de komende beurs, mocht u daar een kleinere c.q. grotere oppervlakte ter beschikking hebben. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen van de opslag. De prijs voor eventuele aanpassing van de stand wordt uiteraard doorgegeven in een passende offerte na overleg met u over uw eventuele wensen.

Standdesign

Ons designteam ontwerpt uw stand aan de hand van uw wensen en eisen.

3-D Visualisatie

Om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien, gebruiken wij  visualisatie in 3-D. Zo krijgt u een uitstekende indruk van uw stand: what you see is what you get.

Branches

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van stands voor uiteenlopende branches.

Geschikte beursstand

Zoekt u nog een geschikte beursstand? bel ons dan voor een passende offerte.

cialonagebouw4

Een magazijn vol (inter)nationale ervaring

Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het bouwen van stands voor uiteenlopende branches en voor een groot aantal verschillende beurzen in binnen- en buitenland.Zoekt u nog een geschikte beursstand, bel ons dan voor een passende offerte. Wij zorgen ervoor dat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over uw reis en verblijf, de rest regelen wij. Het transport, de op- en afbouw en de eventuele opslag bij ons in huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Menu