Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Rai Amsterdam

Amsterdam is, als hoofdstad van ons land èn als internationaal knooppunt, een gewilde locatie voor het organiseren van internationale beurzen en congressen. Het internationale karakter van de bezoekers en het kaliber van de Rai Amsterdam stellen dus de hoogste eisen aan de gebouwde stands. Cialona Expo weet dat als geen ander en speelt daar op in.

Het verzorgen van beursdeelnames in de Rai in Amsterdam is een uitdaging die elke standbouwer wil aangaan. Als één van de oudste beurzen en congrescentra in ons land is de Rai Amsterdam dé plek waar exposanten hun kennis en kunde aan een internationaal publiek kunnen tonen en Cialona Expo is dan ook graag de specialist om hier het spreekwoordelijke steentje aan bij te kunnen dragen..

Klant centraal

Bij Cialona Expo staat niet het ontwerp maar de klant centraal. Daarom leggen wij nadruk op de samenwerking met de klant om zo een stand te realiseren waarmee deze zich maximaal kan profileren.  Exposeren op een internationaal evenement vereist dat de stand voldoet aan de vele regels en voorschriften die door de overheid, het beursgebouw en de organisatie worden gesteld. Een jarenlange ervaring en een goede samenwerking met de verschillende betrokken partijen, maakt dat standbouw in de Rai in Amsterdam voor Cialona Expo geen geheimen meer kent. Ons team van professionals weet wat van hen verwacht mag worden en kan, wanneer dat nodig zou zijn, extra snel schakelen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme logistiek

Desgewenst kan Cialona Expo niet alleen de stand, maar tevens alle logistiek rondom een evenement voor u verzorgen. Dit is natuurlijk bijzonder handig wanneer het gaat om uw standbouw in de Rai in Amsterdam. Het beursgebouw ligt aan de binnenring van de stad en is gedurende vele uren van de dag lastig te bereiken. Onze logistieke planners zijn bekend met de uitdagingen en garanderen dat uw stand, en alle toebehoren, tijdig in het beursgebouw aanwezig zullen zijn. U hoeft zich dus géén zorgen te maken over vertragingen of stands die niet tijdig worden opgeleverd.

 

Wanneer u exposeert in de Rai in Amsterdam, neem dan contact op met Cialona Expo. Onze kennis van de ruimtes en ervaring met de problematiek omtrent beurzen en congressen in grote steden, zal u beslist van pas komen in het ontwijken van dergelijke obstakels en te excelleren.

Total service provider

Cialona Expo is er voor u om de volgende zaken uit handen nemen:

  •   Standontwerp
  •   Standbouw
  •   Transport en logistiek
  •   Afbouwen op locatie
  •   Afbreken en verzamelen
  •   Transport en opslag
Menu