Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw NürnburgMesse: waarom?

De NürnburgMesse is een wat aparte beurslocatie, omdat hij bestaat uit verschillende relatief kleine hallen. Door gebruik te maken van modulaire standbouw van Cialona Expo haakt u hier handig op in, want u valt net iets meer op. Alles is aanpasbaar én herbruikbaar dankzij de full colour panelen en/of doeken. Van de indeling tot de afmetingen, en van het verkoopdoel tot de uitstraling; wij denken met u mee. Daarom standbouw NürnburgMesse.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Solide standbouw op locatie

Cialona Expo zorgt er al ruim 50 jaar voor dat bedrijven professioneel voor de dag komen, en neemt alle zorgen uit handen.Omdat Cialona Expo alles in eigen beheer doet, heeft u geen omkijken naar het projectmanagement. We besteden niets uit, dus u heeft maar één aanspreekpunt en dat zijn wij zelf. Wel zo overzichtelijk dus bij standbouw NürnburgMesse. Nadat we uw aanvraag en ontwerp hebben gerealiseerd zorgen we met onze eigen mensen voor transport en opslag, en voor vakkundige montage en demontage op locatie. We besteden niets uit, dus u heeft maar één aanspreekpunt en dat zijn wij zelf. Wel zo overzichtelijk.

Meetbaar resultaat: Bluestone Nexus

De NürnburgMesse heeft door zijn indeling vele mogelijkheden. De logistiek rondom de standbouw nemen wij dus voor onze rekening. Maar u wilt natuurlijk wél graag weten hoe goed uw stand het op de beurs heeft gedaan. Daarom biedt Cialona Expo u het meest geavanceerde lead systeem van dit moment: Bluestone Nexus. Tijdens de beurs gebruikt u dit systeem op uw smartphone (compatibel met Iphone, Android en Blackberry) om uw leads te scannen. Hiermee heeft u een duidelijk realtime inzicht in het aantal en de kwaliteit van de leads die uw stands hebben bezocht op de NürnburgMesse. Het Bluestone Nexus-systeem is cloud-based en simpel toepasbaar. Handig!

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu