Cialona Expo: Hèt full-service bedrijf voor standbouw

 

Al ruim 50 jaar werkzaam in de standbouw in Nederland én ver daarbuiten

Op het gebied van standbouw in Nederland blinken wij uit in zowel ontwerp, als de montage en demontage van uw beursstand. Onze professionele standbouwers bouwen jouw stand precies op volgens afgesproken tekening. Wij nemen u mee door het hele proces, van eerste briefing tot ontwerp, realisatie en het opslaan van de stand. Door ruim 50 jaar ervaring in het standbouw vak, weet ons team precies wat nodig is voor een perfecte beursdeelname, wat zorgt voor een soepel proces van A tot Z.

Standbouw als middelpunt van de aandacht

Omdat wij de standbouw van uw beursdeelname verzorgen, kunt u bezig zijn met de invulling van de marketinguitingen en directe communicatie met uw (potentiële) klanten op de beurs. Door een goede briefing en duidelijke 3D visualisatie van uw stand, zorgen we ervoor dat deze aan alle gestelde wensen en eisen voldoet. Die unieke stand, die komt er. Maar tijdens de beurs, is het aan u. Uiteraard willen wij meedenken aan ludieke items en leuke marketingacties, het is namelijk belangrijk dat u een  blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Standbouw van a tot z

Wij nemen u alles graag uit handen, en zorgen ervoor dat uw stand ten alle tijden in lijn is met de identiteit, huisstijl en tone of voice van uw organisatie. Wij denken in alles rondom uw beursdeelname met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zelf houden wij ook van korte, snelle communicatielijnen en hebben daarom het Cialona Client Portal in het leven geroepen.

Het Client Portal is een portal waar u als klant een eigen dashboard hebt met een overzicht van alle stappen die moeten worden doorlopen. Zo weet iedereen op welke datum er wat moet gebeuren. Bovendien worden er hierbinnen ook dingen geaccordeerd en opgeslagen, dus is alles hier op een centraal punt gemakkelijk terug te vinden.

Mitsubishi Chemical

JODU_Dorel_Juvenille_KindundJugend

Dorel Juvenile Group

Dorel kindundjugend

Dorel Juvenile Group

Starline

Heras B.V.

Plagron

Kindundjugend beurs koln

Dorel Juvenile Group

Expo-EURO-INDEX

Euro-Index

Standbouw als toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Uiteraard focussen wij ons op de uitstraling van de stand, maar daarnaast denken wij ook mee in hoe u een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. U staat tenslotte niet voor niets op de beurs. We brainstormen dus graag met jullie mee om tot een gaaf eindconcept te komen voor de beursdeelname. Zo halen wij het beste uit uw bedrijf en u het beste uit iedere beurs.

Kunnen we met je meedenken aan een nieuwe gave beursstand?
Contact ons en w
ie weet tot snel!

Menu