Cialona Expo: Hèt full-service bedrijf voor standbouw

Al ruim 50 jaar werkzaam op het gebied van standbouw

Op het gebied van standbouw in Nederland blinken wij uit in zowel het ontwerp, als de montage en demontage van uw beursstand. Onze professionele standbouwers weten exact waar zij mee bezig zijn, doordat wij opereren op basis van ruim 50 jaar vakervaring. Wij bieden een ondersteunende en flexibele dienstverlening voor het ontwerp en de uiteindelijke bouw van uw stand. Dit voltooien wij op een persoonlijke en betrokken manier, om zo het meest uit elkaar en uw beursdeelname te halen.

Standbouw als middelpunt van de aandacht

Doordat wij de standbouw van uw beursbezoek voor u verzorgen, kunt u bezig zijn met een belangrijke vorm van marketingcommunicatie, namelijk direct communiceren met uw klanten over uw product, dienst of organisatie. Wij vinden het dan ook van groot belang dat de inrichting en presentatie de gestelde eisen overtreffen. Wij willen dat u opvalt tussen de andere exposanten, maar nog belangrijker; wij willen dat u een blijvende indruk achterlaat bij potentiële klanten.

Standbouw dat zich vormt naar uw gedachtegangmicroport

Wij nemen graag u alles uit handen maar uw stand is te allen tijden gebaseerd op de identiteit van uw bedrijf. Onze norm is dan ook: ‘Wij denken met u mee, willen u verrassen en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.’ Alle mogelijke vormen van inspiratie omarmen wij graag, waar wij vervolgens een passend advies op overdragen. Zodoende werken wij naar een beursstand toe die bij uw beoogde gedachtegang en ideeën past.

Standbouw voor toegevoegde waarde van uw bedrijf

Wij ontfermen ons niet enkel over de uiterlijke status van uw stand, maar denken mee in hoe u een succesvolle beursdeelname realiseert. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en gaan op een professionele wijze met uw doelstellingen om. Zo halen wij het beste uit uw bedrijf en het beste uit iedere beurs.

Menu