Chat with us, powered by LiveChat

Bel ons! +31 492 574 545

Standbouw Maintenance NEXT Ahoy Rotterdam

Van dinsdag 9 tot donderdag 11 april 2019 vindt deze tweejaarlijkse vakbeurs plaats. De belangrijkste ontmoetingsplaats voor alle betrokkenen op het gebied van industrieel onderhoud. Onderhoud is essentieel voor de industrie en er zijn grote ontwikkelingen op dit gebied. De industrie wordt steeds meer hightech en het onderhoud kan daarop niet achterblijven. Maintenance NEXT is de plek voor de laatste innovaties op dit gebied. Om op te vallen tussen de 300 exposanten heeft u natuurlijk een goed doordachte en opvallende stand nodig. Daarvoor bent u bij Cialona Expo standbouw aan het juist adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Netwerkplatform

Maintenance NEXT Ahoy Rotterdam is een uitstekend netwerkplatform. Met een stand waar mensen niet voorbij lopen maar juist even blijven legt u makkelijk contacten met nieuwe en reeds bestaande klanten. Naast informatie verschaffen wilt u natuurlijk het liefst nieuwe contracten kunnen sluiten. Met de expertise en jarenlange ervaring van Cialona Expo standbouw helpen wij u graag om uw stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bezoekers. Waar uw stand ook staat, met een stand van Cialona Expo standbouw bent u altijd het middelpunt.

Van A tot Z

Uw standbouw voor de Maintenance NEXT in Ahoy Rotterdam verzorgt door Cialona Expo standbouw is een totaaloplossing. Wij nemen u alles uit handen, vanaf het allereerste ontwerp tot en met de afbouw van uw stand. Wilt u uw stand hergebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar de volgende beurs ook is, wij verzorgen de logistiek inclusief de opslag van uw stand. Vragen? Chat gerust met een van onze medewerkers. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu