Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Jaarbeurs Utrecht

De centrale ligging maakt dat de Jaarbeurs in Utrecht een populaire locatie is voor het houden van evenementen. Cialona Expo verzorgd regelmatig de standbouw in Jaarbeurs Utrecht. Of het nu gaat om consumentenevenementen of zakelijke beurzen; met een stand van Cialona Expo staat u zeker in de belangstelling.

Cialona Expo biedt u een volledige oplossing om uw product of bedrijf succesvol te presenteren tijdens evenementen in de Utrechtse Jaarbeurs. Ons creatief team vertaald uw wensen en ideeën in een ontwerp voor een stand die naadloos aansluit bij de boodschap die u wilt communiceren of de activiteiten die op de stand zullen plaatsvinden. Zodra u tevreden bent met dit ontwerp, zet ons productieteam het ontwerp om in een gedegen stand. Daarbij maken zij gebruik van de beste materialen die uw stand, in elk opzicht, zullen vervolmaken. Voor standbouw in Jaarbeurs Utrecht biedt Cialona Expo u een totaaloplossing.

 

Specialistische aanpak

Ons team van ervaren standbouwers verzorgt regelmatig standbouw in Jaarbeurs Utrecht. Daarom zijn wij bekend met mogelijkheden en beperkingen van de Jaarbeurs. Onze jarenlange ervaring en goede contacten maken dat we snel kunnen schakelen.

Stands die ontworpen en gebouwd zijn door Cialona Expo bewijzen zich snel en worden regelmatig hergebruikt. Wij kunnen de uw stand namelijk veilig opslaan en op afroep beschikbaar houden om deze later elders opnieuw op te bouwen. Zo kunt u, dankzij een éénmalige investering, maximaal rendement halen uit uw stand.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standaardsystemen leverbaar

Heeft u géén speciale wensen maar is een standaardsysteem voor u voldoende? Ook dan kunt u bij Cialona Expo terecht!

Cialona Expo levert tevens systeemoplossingen die u zelf kunt inrichten en afwerken met artikelen uit ons ruime magazijn. Wanneer wij de standbouw in Jaarbeurs Utrecht verzorgen dan kunt u kiezen uit de honderden stoelen, tafels, desks of andere inrichtingsmaterialen uit onze catalogus.
Al die artikelen worden voor u naar de Jaarbeurs Utrecht getransporteerd en geïnstalleerd.

Bedrijven die op zoek zijn naar een partner voor standbouw in Jaarbeurs Utrecht vinden in Cialona Expo een gedreven en ervaren partner. Wij zetten uw boodschap om in een stand die een blijvende indruk zal maken. Stands ontworpen en gebouwd door Cialona Expo ondersteunen uw activiteiten en communiceren uw boodschap!

Van ontwerp naar succes

De oorsprong van onze successen ligt in de aanpak die wij hanteren:
•   Vaststelling van de wensen van de klant
•   Onderzoek naar de markt van de klant
•   Presentatie van conceptontwerp
•   Conceptontwerp bespreken met de klant
•   Realisatie definitief ontwerp
•   Omzetten ontwerp naar realiteit
•   Opbouwen en testen van de stand
•   Overdracht van stand aan de klant
•   Afbouw en opslag
•   Observatie van de successen van de klant

Menu