standbouw cialona expo standbouw project Vespo Santino

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw ITEC 2021 in Sevilla

Bent u van plan om deel te nemen aan ITEC 2021 die plaats vindt van 25-27 mei 2021 in Sivilla, Spanje, denk dan eens aan Cialona Expo standbouw voor een flitsende beursstand die de aandacht trekt van de vele bezoekers.

Onder andere 65 nationaliteiten vertegenwoordigen hun bedrijf wat levert aan bijvoorbeeld Defensie. Een bedrijfstak die blijft innoveren in machines e.d. om militairen te trainen en op te leiden door bijvoorbeeld simulaties van situaties waarin ze terecht kunnen komen. Hightech en ICT zijn belangrijke onderdelen van deze beurs. Netwerken met hooggeplaatste personen bij defensie om uw producten aan de man te brengen. Daarnaast ook meer bekendheid krijgen door uw producten in Standbouw ITEC 2021 in Sevilla te presenteren.

Simulation Industry

Bijvoorbeeld kunt u denken aan een stand waarin een vluchtsimulator is gebouwd. Zo’n stand vereist speciale materialen om hem veilig te kunnen gebruiken. Cialona Helmond kan zulke Standbouw ITEC 2018 Rotterdam voor u verwezenlijken.

Onder andere speciale constructies zijn een belangrijk onderdeel van zo’n specifieke stand. Laat uw bedrijf erboven uit steken met een perfect afgewerkte stand. En maak daarnaast indruk op uw bezoekers en verhoog uw omzet door u professioneel te presenteren. Zoals deze bedrijfstak, blijft ook Cialona innoveren om bij de tijd te blijven. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige standbouw.

Al met al adviseren onze ervaren en vakkundige medewerkers u over alles wat uw stand tot een bijzondere stand kan maken.

Onze services

De uitstraling van uw stand is zeer belangrijk om hem aantrekkelijk te maken voor uw potentiële klanten en vaste relaties. Het is de bedoeling dat uw producten goed tot zijn recht komen door de juiste verlichting en indeling.

Bovendien biedt de ITEC u de ideale gelegenheid om te kunnen netwerken en relaties op te bouwen met bezoekers. Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken is het belangrijk dat uw stand opvalt tussen al die andere stands. Laat ons nou net dé partij zijn als het gaat om creativiteit en service!

Wij hebben alles in-house, wat betekend dat wij de enige partij zijn waarmee u van doen heeft. Het gehele proces nemen wij op ons, het is zelfs mogelijk om uw stand na de beurs bij ons op te slaan voor een eventueel volgend event.

Bovendien kunt u 24/7 de voortgang van uw project checken in ons Client Portal, een online portaal waar alles verzameld staat over uw project. U kunt hierin afspraken, Visuals en contactgegevens makkelijk in terugvinden.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Militaire elementen

Op deze beurs komen veel militaire elementen aan bod. Van magazines die gericht zijn op defensie en allerlei onderwerpen aan de kaak stellen tot aan speciale trainingssystemen die bijvoorbeeld een gevecht simuleren.

Bent u actief in deze bedrijfstak en wilt u zich optimaal profileren, laat Cialona Expo Standbouw Helmond dan uw stand ontwerpen voor de ITEC 2021 Sevilla. En ontdek met de 3D visualisatie dat ook wij bezig zijn met innovatie en hierbij hightech gebruiken om u als klant een zo duidelijk mogelijk en realistisch beeld te geven van de stand.

Twijfel niet langer en contact ons, zodat we tijdig kunnen starten met het ontwerp en u zich kunt presenteren op deze, voor u, belangrijke beurs. Wij kijken uit naar uw project!

Alles onder één dak

Cialona Expo heeft alle specialismes zelf in huis

  • Visualisers
  • Standbouwers
  • Schilders
  • Techneuten
  • Logistieke specialisten
  • Administratieve ondersteuning
  • Marketing & Sales
Menu