Chat with us, powered by LiveChat

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw ITEC 2018 Rotterdam

Bent u voornemens deel te namen aan ITEC 2018 die plaats vindt van 15-17 mei 2018 in Rotterdam, denk dan eens aan Cialona Standbouw ITEC 2018 Rotterdam voor een flitsende beursstand die de aandacht trekt van de vele bezoekers in Ahoy. 65 nationaliteiten vertegenwoordigen hun bedrijf wat levert aan o.a. Defensie. Een bedrijfstak die blijft innoveren in machines e.d. om militairen te trainen en op te leiden door bijvoorbeeld simulaties van situaties waarin ze terecht kunnen komen. Hightech en ICT zijn belangrijke onderdelen van deze beurs. Netwerken met hooggeplaatste personen bij defensie om uw producten aan de man te brengen. Meer bekendheid krijgen door uw producten in Standbouw ITEC 2018 Rotterdam te presenteren.

Simulation Industry

Denk aan een stand waarin een vluchtsimulator is gebouwd. Zo’n stand vereist speciale materialen om hem veilig te kunnen gebruiken. Cialona Helmond kan zulke Standbouw ITEC 2018 Rotterdam voor u verwezenlijken. Speciale constructies zijn een belangrijk onderdeel van zo’n specifieke stand. Laat uw bedrijf erboven uit steken met een perfect afgewerkte stand. Maak indruk op uw bezoekers en verhoog uw omzet door u professioneel te presenteren. Zoals deze bedrijfstak, blijft ook Cialona innoveren om bij de tijd te blijven. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige standbouw. Onze ervaren en vakkundige medewerkers adviseren u over alles wat uw stand tot een bijzondere stand  kan maken.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Militaire elementen

Op deze beurs komen veel militaire elementen aan bod. Van magazines die gericht zijn op defensie en allerlei onderwerpen aan de kaak stellen tot aan speciale trainingssystemen die bijvoorbeeld een gevecht simuleren. Bent u actief in deze bedrijfstak en wilt u zich optimaal profileren, laat Standbouw ITEC 2018 Rotterdam Cialona Helmond dan uw stand ontwerpen en ontdek met de 3D visualisatie dat ook wij bezig zijn met innovatie en hierbij hightech gebruiken om de klant een zo duidelijk mogelijk en realistisch beeld te geven van zijn stand. Twijfel niet langer en bel ons, zodat we tijdig kunnen starten met het ontwerp en u zich kunt presenteren op deze, voor u, belangrijke beurs.

Alles onder één dak

Cialona Expo heeft alle specialismes zelf in huis

  • Visualisers
  • Standbouwers
  • Schilders
  • Techneuten
  • Logistieke specialisten
  • Administratieve ondersteuning
Menu