Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw ISE RAI Amsterdam

Eén van de belangrijkste beurzen van de wereld de Integrated Systems Europe beurs komt er weer aan en u bent vast op zoek naar een goede Standbouw ISE RAI Amsterdam. Zoek niet verder maar kijk op de website van Cialona Expo te Helmond, daar vindt u alles wat u nodig heeft voor een unieke en kwalitatief goede beursstand. Laat u adviseren door onze experts op het gebied van beurzen en tentoonstellingen, met ervaring van meer dan een halve eeuw. Onze vakkundige standbouwers zorgen ervoor dat u totaal ontzorgt wordt vanaf het begin van de voorbereidingen van de beurs tot aan het einde ervan. Laat niets aan het toeval over en vraag zo snel mogelijk uw offerte voor standbouw op maat.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Laat u zien op de ISE

Bijna 66.000 bezoeker telde de beurs in 2016 en men verwacht in 2017 van 7 tot en met 10 februari nog zeker 11% meer. Ruim 1000 standhouders vanuit 14 landen showen er hun nieuwste snufjes. Een reden te meer om u te presenteren als u bij deze groep ondernemers hoort. Standbouw ISE RAI Amsterdam Cialona Expo dient u graag van advies als het gaat om een exclusieve stand voor uw bedrijf. Wij kunnen u adviseren over opslag, vervoer, opbouw, afbouw en inrichting van een beursstand op maat. Kijk op onze website om ideeën op te doen en uw eigen ontwerp te laten maken bij onze experts. Een ontwerp kan bijvoorbeeld ook in 3D worden uitgevoerd, waardoor u gemakkelijker ziet wat u er in wilt, niet in wilt of aangevuld wilt hebben.

 

Standbouwer die vakidioot is

Al ruim 50 jaar ervaring met standbouw. De innovatie in deze bedrijfstak staat niet stil, maar continueert nog iedere dag. Duurzaamheid staat voorop. Dat is waar de mensen mee bezig zijn en belangrijk vinden. Wij gaan daar ook in mee. LED verlichting is een mooi voorbeeld hiervan. Minder energieverbruik, één van de issues van deze tijd. Minder milieuvervuilend en beter voor onze omgeving. Home Cinemas, Audio systemen, u presenteert ze het mooiste in een stand van Standbouw ISE RAI Amsterdam Cialona Expo Helmond. Laat onze vakmensen iets moois voor u maken waarmee u de aandacht trekt en nieuwe of bestaande klanten goed kunt ontvangen. Bel of mail ons voor een goed advies en een interessante offerte.

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Standbouwer Bouwbeurs Utrecht
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu