Standbouw Interpack 2023

Cialona Expo: voor een beursstand die voldoet aan alle verwachtingen

Heeft u een Standbouw nodig voor Interpack 2023? De beurs Interpack die plaatsvindt van 4 tot 10 mei 2023 in Düsseldorf. Wij kunnen u van betekenis zijn voor een belangrijke beurs als deze. Geen enkel bedrijf kan, hoe complex hun product ook is, zonder verpakkingsmateriaal om het product te vervoeren naar de klant. Zit u in deze tak van industrie, dan zou het top zijn als u een stand heeft op deze beurs.

Wij hebben alles inhouse, wat wil zeggen dat wij voor u een stand ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. Vervolgens neemt een van onze projectmanagers het proces over en zorgt dat alle aanvragen en de bouw van uw stand soepel zal verlopen. Ook de productie en realisatie van uw stand doen wij binnen onze eigen organisatie. U heeft dus enkel contact met ons. Na afloop van de beurs is het ook mogelijk om uw stand bij ons op te slaan. Dit heeft ook als voordeel dat we eventuele aanpassingen voor een volgende beurs makkelijker door kunnen voeren, en zo alles in ons beheer houden.

Wij gaan voor die full service, zodat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen wat betreft de realisatie van de beursstand. Om ons contact nog transparanter te maken, hebben wij een eigen Client Portal in het leven geroepen. U krijgt hierbinnen een eigen dashboard waar de voortgang van uw project te zien is, contactgegevens op een rijtje staan en ook documenten kunnen worden geaccordeerd bijvoorbeeld. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier hiernaast in en wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

Duurzaam bouwen van een Beursstand

Duurzaam bouwen van een unieke beursstand voor Interpack 2023 kunt u het best bij Cialona Expo. Wij doen ons best om te zoeken naar mogelijkheden voor duurzame toepassingen in de standbouw. We vinden het belangrijk voor de toekomst, om onze omgeving duurzamer te maken en mensen hier ook bewust van te maken.

Zo maken we al regelmatig gebruik van gerecyclede materialen en milieuvriendelijke technieken.
Ook is ons machinepark hier volledig op ingesteld, om zo weinig mogelijk te verspillen en overblijfselen te verzamelen voor een andere toepassing.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Interpack 2023.

Uw Beursstand voor Interpack 2023 in Düsseldorf

Düsseldorf is zeer centraal gelegen en daarom is Interpack Düsseldorf altijd erg druk bezocht. Natuurlijk ook mede omdat de hele supply chain met deze beurs weer helemaal up to date is wat betreft hun verpakkingsmaterialen. Het is dus erg belangrijk dat u uw bedrijf op deze beurs profileert door middel van een stand met impact, geproduceerd door Cialona Expo uit Helmond.

Door continu innoveren en nieuwe materialen ontwikkelen, kunnen wij voor u een stand maken die multifunctioneel is en die uw klanten of potentiële klanten verleidt om een kijkje te nemen in uw stand. Standbouw Interpack Cialona beschikt over de nieuwste technieken.

Middels korte communicatielijnen, heeft u steeds met dezelfde persoon te maken en loopt ieder detail van uw stand via deze persoon. Wel zo handig en voor u minder rompslomp om alles in de gaten te moeten houden. Alle onderdelen van de stand lopen via ons. Eén aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Van ontwerp tot afbouw op de beurs, Cialona Expo ontzorgt u compleet!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu