Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Interpack

Cialona Expo: voor een beursstand die voldoet aan alle verwachtingen

Heeft u een Standbouw Interpack  nodig voor de beurs Interpack die plaatsvindt van 4 tot 10 mei 2017 in Düsseldorf, bel dan met Cialona Expo. Wij kunnen u van betekenis zijn voor een belangrijke beurs als deze. Geen enkel bedrijf kan, hoe complex hun product ook is, zonder verpakkingsmateriaal om het product te vervoeren naar de klant. Zit u in deze tak van industrie, dan moet u een stand hebben op deze beurs. Wij kunnen voor u een stand ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet qua inrichting en uitstraling. Middels een 3D ontwerp kunt u vooraf al virtueel rondlopen door uw stand, om zo een beter inzicht te krijgen en eventueel nog aanpassingen te doen. Bel ons voor een scherpe offerte. Kijk voor de contactgegevens op www.Cialona.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stand met impact

Door onze ruime ervaring in standbouw, een halve eeuw, kennen wij alle ins en outs van de beursvloeren over heel de wereld. Wij kunnen voor u daarom als Standbouw Interpack en stand ontwikkelen die eventueel een aantal jaren dienst zou kunnen doen. Het is namelijk ook mogelijk om de stand bij ons in de opslag te leggen en eventueel aan te passen in afmeting. Mocht er een kleiner vloeroppervlak ter beschikking zijn bij een andere beurs, dan is dit heel goed aan te passen. Wij gaan hem voor u plaatsen en weer afbreken, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Vraag onze vakmensen om een offerte voor deze werkzaamheden. Een stand kan best een aantal jaren mee op deze manier.

Interpack Düsseldorf

Düsseldorf is zeer centraal gelegen en daarom is Interpack Düsseldorf erg druk bezocht. Natuurlijk ook mede omdat de hele supply chain met deze beurs weer helemaal up to date is wat betreft hun verpakkingsmaterialen. Het is dus erg belangrijk dat u uw bedrijf op deze beurs profileert door middel van een stand met impact, geproduceerd door Cialona Expo uit Helmond. Door continu innoveren en nieuwe materialen ontwikkelen, kunnen zij voor u een stand maken die multifunctioneel is en die uw klanten of potentiële klanten verleidt om een kijkje te nemen in uw stand. Standbouw Interpack Cialona beschikt over de nieuwste technieken. Middels korte communicatielijnen, heeft u steeds met dezelfde persoon te maken en loopt ieder detail van uw stand via deze persoon. Wel zo handig en voor u minder rompslomp om alles in de gaten te moeten houden. Alle onderdelen van de stand lopen via ons. Eén aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Van ontwerp tot afbouw op de beurs, Cialona Expo ontzorgt u compleet!

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu