Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Facilitair Utrecht

Lees hieronder alles over standbouw Facilitair Utrecht

Heeft u in overweging om een standplaats te huren voor de 19e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en bent u nog op zoek naar standbouw Facilitair Utrecht, dan kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies, een goed ontwerp en de zekerheid dat u een professionele beursstand kunt neerzetten op een belangrijke beurs in Utrecht. Wij begeleiden u van A tot Z bij het gehele proces, van ontwerp tot de afbouw na de beurs. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt heeft over ieder onderdeel van uw beursstand, van kleur tot lampje, van balie tot wandbekleding.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Vakbeurs Gebouwbeheer

Deze vakbeurs is sinds 1999 (de oprichting) ontzettend gegroeid en is op het moment dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. De grootste beurs van de wereld op dit vakgebied krijgt ruim 18.000 bezoekers en 400 standhouders per jaar. Zeer de moeite waard om te denken aan een spectaculaire standbouw Facilitair Utrecht om uw klanten en potentiële klanten te ontvangen en te informeren en nog belangrijker: uw product verkopen! U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfskleding op een mooie manier aan uw klanten presenteren, met de juiste verlichting, de juiste achtergrond kleur etc. Door middel van 3D visualisatie hebben wij de mogelijkheid een realistisch beeld van uw stand neer te zetten, waardoor u een beter idee heeft van hoe het er uit komt te zien.

 

Cialona Expo

Al ruim 50 jaar ervaring in Standbouw Facilitair Utrecht en vele andere beurzen over de hele wereld. Van Nederland tot Dubai, ons gaat niets te ver om onze passie voor standbouw uit te dragen. Ook voor de Bouwbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht zijn wij al volop aan de slag. De facilitaire en bouwbeurs in Utrecht heeft ruim 400 exposanten, van afvalinzameling tot bedrijfskleding, u vindt het er allemaal. Zorg dat u opvalt tussen uw concurrenten door middel van een in het oog springende beursstand, made by Cialona Expo. Onze standbouwers staan, gedurende de gehele productie en van de opbouw tot en met de afbraak van uw stand, in voor vakmanschap en service. Bel ons vrijblijvend voor een goed advies en een scherpe offerte.

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu