Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Drupa 2024 waar ontwerp en techniek elkaar ontmoeten!

Tijdens Drupa 2024 in de Messe Düsseldorf zullen van 28 mei tot 7 juni vele exposanten uit de grafische- en industriële drukindustrie hun nieuwste ontwikkelingen tonen. Ook voor deze editie van de Drupa staat Cialona Expo graag voor u klaar voor ontwerp en levering van spectaculaire stands voor een professionele presentatie van uw visies en toekomsttechnologieën. Bel ons dus voor standbouw Drupa 2024.

Hoge eisen

Op Drupa 2024 zullen vele grafische specialisten en kenners van visuele technieken tegelijkertijd aanwezig zijn op een relatief klein gebied. Het is voor u als exposant dan ook van groot belang om goed voor de dag te komen. Een stand met hoge eisen vereist een ervaren en professionele standontwerper en -bouwer die creatief is en bekend is met de nieuwste technieken op het gebied van kleuren en technieken en de verschillende materialen slim weet te combineren. Alleen de beste en meest ervaren standbouwers en ontwerpers zullen daarom gevraagd worden om een stand te realiseren voor Drupa 2024.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom standbouw Drupa 2024 door Cialona Expo?

We hebben het al eens eerder gezegd, ontwerpers van Cialona Expo zijn zeer gedreven en creatief. Voor de standbouw drupa 2024 maken wij wederom gebruik van de modernste technieken en materialen maar we werken vooral graag samen met u als exposant van de beurs. We weten namelijk dat een goede samenwerking een zeer positief effect heeft op het bereiken van het doel om het maximale uit de beschikbare technieken te halen en uiteindelijk de mooiste stand neer te zetten.
Drupa 2024 is voor de toeleveringsindustrie van de grafische industrie de perfecte gelegenheid om zich te presenteren maar daarnaast ook, en dat beseft Cialona Expo als geen ander, een weerspiegeling van de status van de standbouwindustrie. Met trots hebben we reeds vele klanten mogen laten profiteren van hetgeen wij ze kunnen bieden en zeker op de Drupa, ’s werelds meest vooraanstaande beurs voor het grafische en industriële drukwezen. Kortom, als u kiest voor Cialona Expo, kiest u voor:

  • Jarenlange ervaring
  • Transparante communicatie
  • Specifieke ervaring met beurzen in Messe Düsseldorf
  • Uw stand wordt ontworpen en gebouwd met behulp van moderne technieken, materialen en machines
  • Een stand van Cialona Expo grijpt altijd de aandacht

U zoekt een standbouwer voor de Drupa 2024 in Düsseldorf?

Wilt u écht opvallen met uw stand tijdens Drupa 2024? Neem dan vrijblijvend contact op met Cialona Expo om al uw wensen en ideeën te bespreken.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu