Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Brussels Expo: Expertise in standbouw

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat standbouw voor u verzorgt in de Brussels Expo? Standbouw Brussels Expo neemt u van begin tot eind alle zorgen uit handen: Van de aanvraag en het transport tot vakkundige montage en demontage op locatie: alles wordt volledig verzorgd door onze eigen mensen. Wij houden alles onder controle, zodat u straks zorgeloos de beurs op kunt. Wel zo makkelijk. Op die manier waarborgt Standbouw Brussels Expo al jaren de hoogste kwaliteit in modulaire standbouw in de Brussels Expo. Uw stand is onze stand.

Waarom Standbouw Brussels Expo?

Standbouw Brussels Expo bestaat al ruim 50 jaar en heeft 20 experts in vaste dienst. Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijf zo professioneel mogelijk voor de dag komt. Meedenken in standbouw van concept tot uiteindelijke realisatie zit in ons DNA, want uw succes is ons succes. Brussels Expo vinden wij een prachtlocatie met historie. Wij zetten hier al jaren met plezier onze expertise in om bedrijven een goede eerste indruk te laten maken: Zo’n kans krijgt u ten slotte maar één keer!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van modulaire standbouw

Wij kennen de Brussels Expo op ons duimpje; de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar… u wilt natuurlijk wel opvallen. Daarom raden wij u aan gebruik te maken van ons modulaire systeem. Hiermee zijn vrijwel al uw wensen rondom het uiterlijk van de stand makkelijk te realiseren. Door middel van full colour panelen en/of doeken kunnen we in een handomdraai het doel, de afmeting, indeling en uitstraling van uw stand geheel naar eigen inzicht aanpassen. Tevens is een modulaire stand makkelijk op te slaan en dus herbruikbaar. Zo werken wij doeltreffend en transparant naar een onderscheidend eindresultaat toe.

De werkwijze van Cialona Expo:

• Cialona Expo realiseert samen met u het ontwerp en uiterlijk van de stand
• Projectmanagement wordt door ons van begin tot eind vakkundig uitgevoerd
• Transport en op-/afbouw op locatie door onze eigen vakmensen
• Wilt u liever een modulaire stand huren? Dat kan natuurlijk ook.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu