Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Brabanthallen Den Bosch

Of het nu gaat om consumentenevenementen of zakelijke beurzen; ook de verzorging van standbouw in de Brabanthallen in Den Bosch vormt voor Cialona Expo geen enkel probleem. Het complex in de Brabantse hoofdstad is een multifunctionele locatie voor verschillende soorten evenementen. De ontwerpers en bouwers van Cialona Expo kennen ook in de Bossche Brabanthallen perfect de weg om te zorgen dat uw stand met kop en schouders boven die van de rest zal uitsteken. Voor Standbouw Brabanthallen Den Bosch bent u aan het goede adres bij Cialona.

Cialona Expo, uw standbouwpartner voor  allerlei soorten beurzen

De Brabanthallen in Den Bosch zijn vaak het decor voor beurzen waar winkelbedrijven graag hun producten tonen. Voor standbouw Brabanthallen Den Bosch kunt u ons dus altijd vrijblijvend bellen. Op alle beurzen waar Cialona Expo stands bouwt, zorgen we dat u met uw stand kunt excelleren. Wij zorgen dat materialen, kleuren en vormen worden doorgevoerd. Dit zorgt namelijk voor een herkenningseffect bij de klant waardoor, na bijvoorbeeld een voorgaande succesvolle kennismaking, het pad om zaken te doen dichtbij is. Cialona Expo regelt graag uw displays en ontfermt zich desgewenst over de volledige inrichting. Alles wordt met u afgestemd en de meeste bedrijven vinden het dan ook zeer prettig dat ze, elk jaar weer, de volledige inrichting en uitstraling over kunnen laten aan hetzelfde vertrouwde team van specialisten.

Direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen kan ook.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Modulair inzetbaar

Als u op zoek bent naar een modulaire stand voor standbouw Brabanthallen Den Bosch, ook dan bent u bij Cialona Expo aan het juiste adres. De inzetbaarheid van ons modulaire systeem kent geen grenzen en er wordt altijd rekening gehouden met het doel en de uitstraling die u wenst. Voor de modulaire stands maakt Cialona Expo veelvuldig gebruik van full colour panelen en doeken.
Uiteraard gaan wij graag voor u aan de slag om een ontwerp te maken voor een modulaire stand, echter kunt u dit tegenwoordig ook zelf doen bij ons! Via onze Style Your Stand configurator kunt u zelf aan de slag met een design en ziet u direct wat het gaat kosten, probeer het eens uit.

Cialona Expo; uw one-stop-shop

Laat Cialona Expo uw uitstraling verzorgen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Standontwerp en standbouw
  • Modulaire stands
  • Winkelinrichting
  • Showroominrichting
  • Experience Centers
  • Product displays

Het creatieve team van Cialona Expo denkt met u mee en weet gegarandeerd voor elk evenement of wens wel een aantal ideeën en oplossingen te bedenken.  Zoekt u een partner voor standbouw Brabanthallen Den Bosch? Bel Cialona Expo en laat u verrassen door onze ideeën!

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu