Chat with us, powered by LiveChat

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Bouwbeurs Utrecht

Lees hieronder alles over standbouw Bouwbeurs Utrecht

Van 4 tot en met 8 februari 2019 vindt de Bouwbeurs plaats in Utrecht en mocht u nog een standbouw Bouwbeurs Utrecht zoeken, kijk dan even op de site van Cialona Expo te Helmond. U heeft nog ruimschoots de tijd om een beursstand te laten ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. Laat u inspireren door onze adviseurs en tekenaars voor een beursstand die voldoet voor een beurs als deze en waar ruim 70.000 bezoekers en 500 exposanten aanwezig zijn. De uitstraling van uw stand is zeer belangrijk om hem aantrekkelijk te maken voor uw potentiële klanten of uw reeds bestaande klanten. Uw producten moeten goed tot zijn recht komen door de juiste verlichting en indeling.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Bouwend Nederland

Toeleveranciers van de bouw tonen hier oplossingen voor de bouw van vandaag en de innovatie van morgen. Dè standbouwer Bouwbeurs Utrecht oftewel Cialona Expo toont ook zijn kundigheid op het gebied van standbouw. Reeds 50 jaar ervaring en een bijzonder team van vakmensen zorgt ervoor dat uw stand multifunctioneel is en bijdraagt aan een super beursbeleving. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Onze gedreven vakidioten staan u dagelijks terzijde om de juiste vorm en uitstraling aan uw beursstand te geven. Eén aanspreekpunt voor u om de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden om zo sneller te kunnen werken zonder fouten te maken. Ook de bouwbeurs bestaat al 50 jaar en dus reden om hier uw bedrijf te presenteren. Kansen tot samenwerken met branchegenoten zijn er in overvloed.

 

Opslag van uw stand

Cialona verzorgt ook de opslag van uw stand. Dè standbouwer Bouwbeurs Utrecht kan uw stand opslaan in eigen huis  voor de volgende beurs.. Zo heeft u meerdere jaren plezier van uw stand. Eventueel is het mogelijk om de afmeting aan te passen tegen een vooraf te bespreken prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij bespreken alle ins en outs met u aangaande een te realiseren nieuwe stand of het hergebruik van een reeds bestaande stand. Kijk voor ons telefoonnummer op de website of start een chat met één van onze medewerkers.

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Standbouwer Bouwbeurs Utrecht
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu