Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standbouw Batibouw Brussel

De innovatie in de bouwwereld kent nog geen einde, daarom is het voor u als bouwondernemer belangrijk om deel te nemen aan deze beurs met een Standbouw Batibouw Brussel, gemaakt door Cialona Expo te Helmond. Standbouw zit ons al een halve eeuw in het bloed, dus hebben wij een enorme dosis aan ervaring, waardoor wij in staat zijn de perfecte stand aan u te leveren.
Ook bij ons staat de innovatie niet stil en daardoor blijven wij investeren in nieuwere technieken, waardoor uw stand er nog attractiever uit gaat zien. U kunt uw stand bij ons bekijken in 3D, dit geeft u een beter beeld en kunnen uw eventuele aanpassingen meteen in het ontwerp worden doorgevoerd. Vraag vrijblijvend offerte aan via de email of kom een kijkje nemen bij ons, om in een persoonlijk gesprek duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. De beurs is in Brussels Expo van 19 feb tot en met 27 februari 2022, dus begin tijdig met uw voorbereiding en vraag ons advies.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Standbouw van Cialona Expo

Met onze enorme kennis en ervaring in de beurswereld en het produceren van beursstands, kunt u uw voordeel halen op een beurs als Standbouw Batibouw Brussel.
Een goede kwaliteit van materialen en verlichting zijn van essentieel belang voor een beursstand, waardoor u deze jarenlang kunt gebruiken. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de stand bij ons op te slaan en waar nodig, aan te passen aan de ruimte die u beschikbaar heeft op de beursvloer voor de volgende beurs. Uiteraard maken wij voor u een passende offerte voor deze werkzaamheden. Standbouw Batibouw Brussel ontzorgt én ondersteunt u bij iedere beurs, zodat u hier geen energie aan hoeft te besteden en deze kunt gebruiken om uw eigen zaken voor de beurs in orde te hebben. Wij regelen de hele op- en afbouw van A tot Z voor u. Daarvoor beschikken wij over zeer ervaren standbouwers die weten waar ze mee bezig zijn en alles ter plaatse voor u regelen.

 

Meer dan ontwerpen

Batibouw Brussel Standbouw Cialona Expo heeft het ontwerpen van stands in haar genen. Het zijn gedreven vakidioten, zoals ze zichzelf noemen, die iedere stand met evenveel liefde voor hun vak samenstellen. Uw stand is hun stand. U heeft daarin natuurlijk de meeste zeggenschap. U bepaalt waar u de accenten wilt leggen om uw product zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Verlichting is hierbij zeer belangrijk. Wij houden ook alles in eigen huis teneinde een zo kort mogelijke communicatielijn met u te kunnen onderhouden. Wij zijn uw aanspreekpunt voor ieder onderdeel van de stand, u hoeft daarom niet met derden te communiceren. We houden alles in eigen hand. Bel of mail ons voor een gepaste offerte voor Batibouw Brussel Standbouw.

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Standbouwer Bouwbeurs Utrecht
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu