Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Rehacare Dusseldorf Standbouw

Bent u werkzaam in de revalidatie- en zorgsector, dan mag u de mogelijkheid om u te presenteren op deze beurs met een Rehacare Dusseldorf Standbouw niet missen. Bel voor meer informatie of een scherpe offerte naar Cialona Expo in Helmond en u bent er zeker van dat u zich in een professionele stand kunt profileren op deze belangrijke beurs. De zorgsector is onderhevig aan veel veranderingen de laatste jaren en de 24/7 thuiszorg is enorm in opkomst. Dat wil zeggen dat er meer hulpmiddelen bij mensen thuis geleverd zullen gaan worden. Bent u leverancier van dergelijke hulpmiddelen, dan is het voor u erg belangrijk deel te nemen aan deze beurs van 14-17 september in Düsseldorf.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Beursstand in 3D

Ook de eisen die worden gesteld aan het toegankelijker maken van gebouwen gaan omhoog. Speciale liften en dergelijke worden in heel Europa steeds belangrijker. Wilt u zich op een bijzondere manier profileren, zorg dan dat u een Rehacare Dusseldorf Standbouw bedrijf inschakelt om uw beursstand te ontwikkelen en te bouwen. Cialona Expo kan uw stand ontwerpen in een 3D visualisatie programma, zodat u als het ware door uw stand kunt lopen en eventuele ongemakken die u tegenkomt direct kunt corrigeren. Een goede product presentatie is erg belangrijk en Cialona Expo weet, door een ruime ervaring, hoe de producten het best tot hun recht komen.

Verlichting standbouw

Een goede verlichting is het halve werk. Mensen worden aangetrokken door goed uitgelichte producten. Rehacare Dusseldorf Standbouw heeft een jarenlange ervaring met het gebruik van de juiste verlichting. Ook hierin is de laatste jaren veel geïnnoveerd door o.a. de toepassing van LED verlichting. Duurzame verlichting, niet meer weg te denken uit onze huidige leefomgeving. Presenteer uw zorgproducten in een beursstand die u meerdere malen kunt gebruiken. De stand wordt dan opgeslagen bij ons in huis en wij kunnen deze, u ontvangt hiervoor uiteraard eerst een prijsopgave, aanpassen aan de ruimte die u heeft gereserveerd op de beurs. Bel met Cialona Expo voor een passende offerte of neem contact op via onze website www.cialona.nl

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu