Chat with us, powered by LiveChat

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Offshore Energy Standbouw

Onze ontwerpers/designers maken graag een 3D visualisatie voor u om te laten zien wat de diverse mogelijkheden qua standbouw zijn voor uw deelname aan de Offshore Energy in Amsterdam. Cialona Expo werkt met duurzame materialen en probeert op allerlei gebieden te blijven innoveren. De Offshore Energy Beurs trekt jaarlijks rond de 12.000 bezoekers en telt 650 bedrijven die exposeren op een ruimte van 25.000 M2. U kunt op onze website alvast wat stands bekijken en ideeën opdoen. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om deze ideeën te realiseren.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

3D Visualisatie

Om uw toekomstige beursstand duidelijker in beeld te brengen, werken wij met 3D ontwerpen. Zo krijgt men een duidelijker beeld van hoe een stand overkomt op de beurs bezoeker. Een stand moet uitstraling hebben waardoor de klant besluit om uw beursstand te bezoeken. Een goede productpresentatie, met de juiste verlichting aangelicht, heeft al aantrekkingskracht op de (potentiële) klant(en). Wij hebben de ervaring in huis om een dergelijke beursstand voor u te ontwerpen en te produceren.

Geregeld van A tot Z

Wanneer u besluit om Cialona Expo uw beursstand voor de Offshore Energy te laten produceren, kunt u ervan uitgaan dat wij u compleet ontzorgen. Wij zorgen voor ieder detail vanaf de opbouw tot aan de afbouw en opslag van uw beursstand. De mogelijkheid bestaat om uw stand bij Cialona Expo op te slaan en deze nogmaals te gebruiken. Deze aanpassingen kunnen wij dan meteen regelen. Wij geven u hiervoor een duidelijke prijs af, zodat u weet waar u aan toe bent. Service verlenen blijft onze rode draad gedurende het hele proces. U kunt uitgerust naar de beurs die in 2018 plaatsvindt van 23 tot 24 oktober a.s. in Amsterdam.

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Standbouwer Bouwbeurs Utrecht
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu