Chat with us, powered by LiveChat

Bel ons! +31 492 574 545

Expositie stand Offshore Energy A’Dam

Op 23 en 24 oktober a.s. vindt de beurs weer plaats waar grote bedrijven elkaar treffen uit de olie- industrie, de windmolen industrie en alle energie die wordt verkregen c.q. opgewekt uit of op zee, zaak dus om daar als toeleverancier aanwezig te zijn met een expositie stand Offshore Energy A’Dam. Cialona Expo is een toegewijde expositie stand designer en producent met jarenlange ervaring en heeft zich daarom de afgelopen jaren toegelegd op de totale beursbeleving. Hieronder wordt verstaan het totaal ontzorgen van de exposant, zodat deze zich geheel kan richten op wat voor hem belangrijk is; contacten leggen en verkopen.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Real life contacten

Op een beurs ontmoet men elkaar en staat men in de expositie stand Offshore Energy A’Dam oog in oog met elkaar. Door het gebruik van social media gaat tegenwoordig alle communicatie per mail, WhatsApp, Twitter, Instagram etc., dus persoonlijk contact wordt steeds minder. Behoefte is er echter nog steeds om real life contact te leggen met diegene aan de andere kant van de telefoon. De mogelijkheid hiertoe wordt geboden op een beurs, in een door www.cialona.nl ontworpen beursstand. Hier exposeert u uw producten en kunnen uw (potentiële) klanten deze in het echt zien in plaats van online. Wilt u uw producten tegelijk presenteren via AV-apparatuur, dan is Cialona hierin een prima partner die u kan voorzien van deze apparatuur.

Demonstratrices en catering

Het organiseren van de totale beursbeleving is een kolfje naar de hand van Cialona die het totaalpakket van de expositie stand Offshore Energy A’Dam samen met andere partners helemaal kan invullen. Lijkt het u leuk om met demonstratrices uw producten aan de man te brengen of besteedt u de catering liever uit, wilt u een app zodat u de bezoekersaantallen kunt volgen, een chocolaatje met bedrijfslogo presenteren, Cialona heeft de regie over alles, of het nu in Nederland is of in Dubai, dat maakt niets uit. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en u gaat als exposant zonder stress naar de beurs en legt contacten met al bestaande of potentiële klanten. Bel voor een offerte naar +31 492 574 545.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu