Logimat 2022 Stuttgart

Logimat, de internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesbeheer vindt weer plaats eind mei 2022 in Stuttgart. Deze vakbeurs is dé place to be als het gaat om logistieke processen en innovaties binnen de branche. De steeds veranderende markten vragen om flexibele en innovatieve logistiek, deze processen moeten worden bewaakt en geoptimaliseerd.

De Logimat biedt het vakpubliek een uitgebreid overzicht van de verschillende thema’s in de sector, van inkoop tot productie en leveringen. Alle internationale exposanten tijdens de Logimat 2022 Stuttgart presenteren hier hun innovatieve technologieën, systemen en oplossingen voor kostreductie en ga zo verder.

Full Service Standbouw

Bij Cialona Expo bieden wij onze klanten een full service aan. Wij hebben alles in eigen beheer, wat wil zeggen dat we zelf ontwerpen, het project managen, alles produceren, realiseren én achteraf de mogelijkheid bieden om uw stand op te slaan in ons warehouse. Zo heeft u enkel maar met ons te maken en nemen wij u alles, voor zover gewenst, uit handen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen tussen verschillende disciplines en zo uw wensen perfect uitwerken.

Een van onze projectmanagers zal zich ontfermen over uw project, en ervoor zorgen dat alles in orde komt. Om de communicatie onderling nóg transparanter en sneller te maken, hebben wij een eigen Client Portal. Klanten krijgen toegang tot deze portal, met een eigen dashboard van uw project(en). In de portal is 24/7 de voortgang te checken van uw project. Ook kunnen hierin stappen worden geaccordeerd en documenten worden geüpload of gedownload.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

We horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Unieke standbouw op Logimat 2022

Bent u van plan om deel te nemen aan de Logimat 2022 Stuttgart en wilt u graag een unieke beursstand? Dan zit u goed bij ons! Team Cialona Expo helpt u graag met een complete op maat gemaakte beursstand die voldoet aan al uw wensen én opvalt tussen al die andere beursstands. Wij gaan voor die goede eerste indruk die ervoor zorgt dat mensen een bezoek brengen aan je stand.

3D Design van de stand 

Om uw toekomstige beursstand goed in beeld te brengen, werken wij het ontwerp volledig in 3D uit. Op deze manier is het van alle hoeken duidelijk hoe de stand eruit komt te zien voor Logimat 2022 Stuttgart. Het is belangrijk dat de stand doet waar hij voor bedoeld is.

Uw organisatie heeft een bepaald doel voor ogen met de beursdeelname, en daar moet de stand aan bijdragen. De uitstraling van de stand is daarbij een ding, maar wel het ene ding wat enorm opvalt. Spreekt de stand de doelgroep niet aan, dan lopen zij er voorbij.

De juiste verlichting, product presentatie, kleuren en visuele aandachtstrekkers zorgen ervoor dat de stand aanspreekt en de beursbezoekers uw stand bezoeken.

Menu