standbouw cialona expo standbouw project Vespo Santino

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

ISE 2021 Barcelona

ISE 2021 Barcelona, wat staat voor Integrated Systems Europe, wordt nu erkend als de grootste AV- en systeemintegratieshow ter wereld. Het is dé Europese bestemming voor een industrie die echt wereldwijd georiënteerd is. Als u zaken doet in een van de vele marktsegmenten die deel uitmaken van deze dynamische industrie, maakt u deel uit van ISE 2021 Barcelona. Denk aan onder andere aan electronic systems integrations en de IT industrie.

Bent u van plan deel te nemen aan ISE 2021 Barcelona en wilt u graag een opvallende beursstand? Bij Cialona Expo zit u goed! Cialona Expo, gevestigd in Helmond, kan u helpen om complete beursstand naar geheel eigen wens op maat te ontwerpen, maken, opbouwen en eventueel ook opslaan.

Wij gaan voor die beste, eerste indruk, het gesprek van de dag. Een eerste indruk maak je immers maar één keer!

Wij gaan graag met u aan tafel zitten om alle wensen en ideeën te bespreken. Hoe moet de stand eruit komen te zien? Misschien heeft u daar al een duidelijk beeld over, maar misschien ook nog niet. Dat is geen enkel probleem! Wij hebben alle disciplines in huis dus kunnen direct schakelen met een van onze designers, voor een creatieve eerste input. Samen gaan we ervoor! Uw stand is ook óns visitekaartje.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken uit naar uw project!

Duurzaam bouwen van een beursstand

Duurzaam bouwen van een onvergetelijke beursstand kunt u alleen maar bij Cialona Expo. Duurzaamheid duurt het langst en wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar toekomstige generaties dat onze samenleving steeds milieuvriendelijker oftewel duurzamer wordt. Overal groeit het draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en materialen.

Wij streven ernaar een koploper te zijn op dit gebied en lopen in de branche dan ook voorop met de ontwikkeling en het toepassen van duurzame oplossingen. Door deze ontwikkelingen bieden wij u de mogelijkheid echt werk te maken van uw duurzame aspiraties op beurzen, evenementen, in showrooms of expositieruimtes.

3D Visuals van uw beursstand

Met een beursstand van Cialona Expo maakt ú het verschil met uw concurrenten. Wij zijn een ervaren standbouwer en om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien gebruiken wij 3D-visualisaties. Zo krijgt u een uitstekende indruk van uw stand. What you see is what you get!

Bekijk hier al onze projecten of vraag met het formulier op deze pagina direct en geheel vrijblijvend, een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu