De geschiedenis van Cialona Expo

Cialona Expo bestaat al meer dan 50 jaar. Ruim een halve eeuw ervaring dus in het ontwikkelen van stands voor beurzen in binnen- en buitenland en voor uiteenlopende branches. Door de jaren heen is er veel veranderd, zowel op het gebied van ontwerpen als op de manier van presenteren op de beursvloer.

Dankzij geavanceerde tekenprogramma’s kunnen er bijvoorbeeld levensechte 3-D visualisaties gemaakt worden, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Maar ook interne processen gaan sneller dan 50 jaar geleden uiteraard. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze passie voor standbouw nog lang niet gedoofd is. Stands worden creatiever en interactiever, echte showstoppers!

experience center audiovisueel

Meer dan 50 jaar

Cialona Expo heeft al vele jaren ervaring op het gebied van standbouw. Door al deze jaren weten wij wat we kunnen verwachten en weten we klanten keer op keer te verrassen met onze designs en creatieve aanpak.

Up to date

Wij blijven ons ontwikkelen en zorgen ervoor dat onze stands zijn voorzien van de nieuwste technieken en trends. Wij zorgen ervoor dat uw stand het gesprek van de dag wordt!

MAXI COSI-4

Cialona Expo heeft één eigenaar die het bedrijf leidt vol passie voor de standbouw en dat ook overbrengt op de medewerkers. Dit is terug te zien in iedere stand die ons productieatelier verlaat en wordt opgebouwd op de beursvloer, waar ook ter wereld.
Bekijk ons portfolio voor een impressie.

De passie voor standbouw komt u overal in het team van Cialona Expo tegen. Van accountmanagers, projectmanagers en designers tot aan de administratie en flex-werkers.

Kortom, gaat u binnenkort naar een beurs in Nederland of daar buiten, neem eens contact op met ons. We hebben de expertise in huis en zullen u van het ontwerp tot aan de afbouw volledig ontzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Menu