Chat with us, powered by LiveChat

De geschiedenis van Cialona Expo

Cialona Expo bestaat al meer dan 50 jaar. Ruim een halve eeuw ervaring dus in het ontwikkelen van stands voor beurzen in binnen- en buitenland en voor uiteenlopende branches. Door de jaren heen is er veel veranderd in vooral de manier waarop een stand wordt ontworpen. Andere technieken door geavanceerde tekenprogramma’s, 3-D visualisatie en natuurlijk de ontwikkeling van presentatiemiddelen en producten die het mogelijk maken om een stand nog beter te laten uitkomen qua vorm en uitstraling.

Meer dan 50 jaar

Cialona Expo heeft al vele jaren ervaring op het gebied van standbouw. Door al deze jaren weten wij wat we kunnen verwachten en weten we klanten keer op keer te verrassen met onze designs en creatieve aanpak.

2 vestigingen

Onlangs hebben we een 2e vestiging geopend in Dubai zodat we nu in het Midden-Oosten perfect in staat zijn om daar ter plaatse uw beursstand te coördineren en uit te voeren.

MAXI COSI-4

Cialona Expo heeft één eigenaar die het bedrijf leidt vol passie voor de standbouw en dat ook overbrengt op de medewerkers. Dit zien we terug in iedere stand die ons productieatelier verlaat en wordt opgebouwd op de beursvloer, waar ook ter wereld. Kijk voor een impressie in het menu bij Projecten.
De passie voor standbouw komt u overal in het team van Cialona Expo tegen. Van accountmanagers, projectmanagers en designers tot aan de administratie en flex-werkers.
Kortom, gaat u binnenkort naar een beurs in Nederland of daar buiten, neem eens contact op met ons. We hebben de expertise in huis en zullen u van het ontwerp tot aan de afbouw volledig ontzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Menu