Fibo 2022

Van 7 tot 10 april vindt Fibo 2022 plaats in Keulen: Messegelände Köln. De Fibo is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs omtrent fitness, welness en gezondheid. Fibo gaat voor een sterke fitnessindustrie en een gezonde samenleving. Het onderwerp van Fibo 2022 zal dan ook zijn een actief en holistisch bewuste levensstijl is belangrijker dan ooit.

Deze beurs is de place to be voor spelers in de internationale fitnessbranche. Van over de hele wereld komen er mensen uit de wereld van fitness, denk aan opkomende ondernemers, studio exploitanten, trainers, professionals uit de gezondheidzorg en ga zo maar door. Vorig jaar was een digitale versie van de Fibo, en zij bereikte daarmee zo’n 32 miljoen mensen. Een enorm netwerk dus, en de moeite waard om bij de Fibo 2022 in Keulen aanwezig te zijn.

Wij gaan voor die beste, eerste indruk, het gesprek van de dag. 

Onze mogelijke samenwerking begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag uw doelen voor de beursdeelname en alle bijkomende wensen en ideeën. Het is belangrijk om af te stemmen wat de stand moet uitstralen en wanneer de beursdeelname voor u geslaagd is. Misschien is er al veel duidelijk en bestaat er al een briefing, maar wellicht ook niet. Dat is allemaal geen probleem!
Bij Cialona hebben we alles in-house en kunnen we dus ook direct schakelen met ons designteam voor een eerste creatieve input bijvoorbeeld. Zo borduren we verder en blijven we samen in contact.
Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking, wij zijn klaar voor uw project!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

Full Service Standbouw voor Fibo 2022

Wij gaan voor creativiteit en full service. Alle nodige facetten bevinden zich bij ons in-house, waardoor het makkelijk is om onderling te schakelen en de zaken goed te regelen. Vanaf het eerste contact met Cialona tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u dan ook enkel met ons te maken.
Wij nemen alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. Het is voor Cialona belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor u het gesprek van de dag wordt op de Fibo 2022 in Keulen.

Een van onze projectmanagers zal uw vaste contact worden voor de beursdeelname. Hij of zij regelt alles voor het project en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Om de onderlinge communicatie met u en Cialona over het project zo transparant en duidelijk mogelijk te houden, hebben wij ons eigen Client Portal.
In het Cialona Client Portal kunt u 24/7 de voortgang van het project zien, stappen accorderen en documenten uploaden of downloaden. De deadlines die we hebben afgestemd zijn daarin duidelijk zichtbaar en eventuele andere aanleverspecificaties bijvoorbeeld. Wij houden van een transparante samenwerking!

 

Wij horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu