Chat with us, powered by LiveChat Experience Center onderdeel van je klantreis - Cialona Expo Standbouw


Experience Center

Een Experience Center is dé plek om (potentiële) klanten persoonlijk kennis te laten maken met uw bedrijf. Hierbinnen worden zij meegenomen op een persoonlijke reis langs uw oplossingen, producten en diensten. Cialona Expo is gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve concepten voor een unieke klantreis. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en verzorgen we het traject van eerste idee tot de fysieke oplevering.

Van A tot Z 

Met jarenlange ervaring in de wereld van standbouw en interieurbouw, weten we als geen ander de juiste beleving te creëren voor uw klanten. We ontwerpen een Experience Center dat het beste past bij uw bedrijf en uitstraling.

Hierbij ontwerpen we desgewenst onderdelen die voor zowel het Experience Center als op toekomstige beursstands gebruikt kunnen worden. Dit doen we om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de middelen.

We starten met een briefing gesprek om uw wensen en doelgroep in kaart te brengen. Vervolgens presenteren we ons concept met een 3D ontwerp van de ruimte met een duidelijke prijs specificatie. De productie van de onderdelen en de realisatie van het Experience Center wordt volledig door Cialona Expo verzorgd.

De perfecte klantreis 

Een Experience Center is een manier om je verhaal te vertellen en het publiek daarbij actief te betrekken van begin tot eind. Tegenwoordig baseren klanten hun loyaliteit niet langer op prijs of product. In plaats daarvan blijven ze loyaal aan organisaties vanwege de prettige ervaring die ze opdoen. Een klantreis die soepel verloopt, heeft dus positieve invloed op het behoud van klanten en het scoren van nieuwe.

Waarom nu een Experience Center?

In het digitale tijdperk waar we 24/7 online bereikbaar zijn, is het des te belangrijker (potentiële) klanten mee te nemen in een tastbare klantreis.

Momenteel is het niet of zeer beperkt mogelijk deel te nemen aan beurzen of evenementen. Hierdoor stijgt de vraag naar het faciliteren van deze beleving binnen de eigen mogelijkheden.

Binnen Experience Centers kunnen er op eigen tijden bezoekers worden ontvangen en bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarnaast kan er goed rekening worden gehouden met maatregelen benodigd voor de 1,5 meter samenleving.

Audiovisuele middelen toevoegen in een experience center

Audiovisuele middelen

Bij Cialona Expo zijn we altijd op zoek naar innovatieve en toekomstgerichte technieken. Tijdens het ontwikkelen van uw experience center maken we dan ook gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en de meest moderne audiovisuele hulpmiddelen.

Op deze manier verrassen we uw bezoekers met unieke belevingen en bouwen wij een hypermodern experience center dat helemaal klaar is voor de toekomst.

Onze projecten 

Thema kantoor

Expivi

interieurbouw thema kantoor kantoorinrichting

Cialona Expo – Creative Campground

Tajima Europe

Menu