EuroShop 2023 Düsseldorf

EuroShop 2023 Düsseldorf is ’s werelds grootste handelsbeurs voor de retailinvesteringen. EuroShop 2023 in Düsseldorf is een toekomstgerichte en dynamische handelsbeurs die verschillende retail dimensies zal laten zien. Nieuwe trends en ontwikkelingen voor de toekomst zijn daarin gesprek van de dag!

Neem eens contact op met het salesteam van Cialona, gevestigd in Helmond, voor een onvergetelijke stand op deze innovatieve beurs in Düsseldorf. De eerste indruk maak je tevens maar één keer. Heeft u een bedrijf in de retail industrie en bent u van plan in 2023 deel te nemen aan EuroShop 2023 Düsseldorf?  Wij gaan graag met u aan tafel om te overleggen hoe uw stand er uit zou moeten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, we staan voor u klaar.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om uw stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (gedeeltelijk) hergebruikt kan worden.

3D Design

Elk project werken wij na een duidelijke briefing uit in een 3D ontwerp, welke kan worden aangepast naar uw wensen. Door zo’n 3D ontwerp kun je snel zien hoe de stand er uiteindelijk uit zal zien.

Alles Inhouse

Wij bieden een fullservice aan, wat betekend dat wij het proces van A tot Z op ons nemen. Alle nodige disciplines hebben wij inhouse, wat betekend dat we erg snel kunnen schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

Ervaren EuroShop Standbouwer

EuroShop 2023 Düsseldorf heeft als doelgroep de complete retail industrie. Deze beurs in Düsseldorf is zoals al eerder genoemd ’s werelds grootste retailbeurs met een totale oppervlakte van ruim 120.000 m2. Genoeg plaats voor standhouders dus! Is uw organisatie van plan om deel te nemen aan deze zeer interessante en innovatieve beurs? Met een beursstand van Cialona Expo maakt ú het verschil tegenover uw concurrenten. Daarin tegen zijn wij ook een ervaren EuroShop standbouwer. Om een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien gebruiken wij 3D-visualisatie voor elk project. Zo krijgt u een uitstekende indruk van uw stand. Uw EuroShop Standbouwer; What you see is what you get!

Beursstand ontwerpen

Denkt u erover om uw organisatie te presenteren tijdens de EuroShop 2023 in Düsseldorf? Wilt u uw beursstand graag laten bouwen en ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.  Wij zijn een full-service organisatie en ontzorgen u graag van A tot Z. Zo hebben zitten alle disciplines bij ons in-house. Dat wil zeggen dat wij onder andere een eigen designafdeling hebben, een productieatelier en voldoende opslagmogelijkheid. Bel, mail of chat ons voor een afspraak en we gaan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw beursconcept.

Bent u geïnteresseerd in wat wij al voor onze klanten gemaakt hebben? Bekijk hier al onze projecten.

Wij horen graag van je:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu