Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

EuroShop 2020 Düsseldorf

EuroShop 2020 Düsseldorf is ’s werelds grootste handelsbeurs voor de retailinvesteringen. EuroShop 2020 in Düsseldorf is een toekomstgerichte en dynamische handelsbeurs die verschillende retail dimensies zal laten zien. Nieuwe trends en ontwikkelingen voor de toekomst zijn daarin gesprek van de dag!

Heeft u een bedrijf in de retail industrie en bent u van plan in 2020 deel te nemen aan EuroShop 2020 Düsseldorf? Neem dan contact op met standbouwer Cialona, gevestigd in Helmond, voor een onvergetelijke stand op deze innovatieve beurs in Düsseldorf. De eerste indruk maak je tevens maar één keer. Wij gaan graag met u aan tafel om te overleggen hoe uw stand er uit zou moeten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaren EuroShop Standbouwer

EuroShop 2020 Düsseldorf heeft als doelgroep de retail industrie. Deze beurs in Düsseldorf is zoals al eerder genoemd ’s werelds grootste retailbeurs met een totale oppervlakte van 120.000 m2. Genoeg plaats voor standhouders dus! Denkt u eraan om u in te schrijven voor deze zeer interessante en innovatieve beurs? Met een beursstand van Cialona Expo maakt ú het verschil met uw concurrenten. Wij zijn een ervaren EuroShop standbouwer. Om een duidelijk beeld te geven van hoe uw stand er uiteindelijk uit komt te zien gebruiken wij 3D-visualisatie. Zo krijgt u een uitstekende indruk van uw stand. Uw EuroShop Standbouwer; What you see is what you get!

Beursstand ontwerpen

Denkt u erover om u te presenteren tijdens de EuroShop 2020 in Düsseldorf? Wilt u uw beursstand graag laten bouwen en ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bel ons voor een afspraak en wij gaan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw beursstand ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in wat wij al voor onze klanten gemaakt hebben? Bekijk hier al onze projecten of vraag met het formulier op deze pagina direct en geheel vrijblijvend, een offerte aan.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu