Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Standdesign

Cialona Expo begon zo’n 40 jaar geleden als standbouwer. Het hoofddoel van onze klanten, zich zo goed mogelijk profileren met een beursstand, zijn wij nooit uit het oog verloren. In de beginjaren mochten we onze expertise vooral laten zien op nationaal niveau, maar tegenwoordig is Cialona Expo wereldwijd actief. Wij zijn trots op onze grote klantenkring bestaande uit grote en kleine bedrijven uit alle segmenten.

Uw beursstand: van standdesign tot evaluatie

Cialona Expo beschikt over een schat aan kennis en knowhow op het gebied van standontwerp, standbouw en standinrichting. Ruim vóór de daadwerkelijke opbouw van uw stand, starten we met uw beursconcept. Brainstormen en overleggen: hoe kunnen wij uw beurspresentatie zo uitnodigend mogelijk laten ogen, zodat het zoveel mogelijk potentiële klanten aantrekt?

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een goed gesprek voor een goede beursstand

Cialona Expo neemt graag alle facetten van standbouw voor u uit handen, maar we zijn natuurlijk eerst altijd benieuwd naar uw eigen ideeën. Om een goed beeld te krijgen en om elkaar te inspireren en te enthousiasmeren, gaan we eerst met elkaar rond de tafel zitten. Dat is de beste manier om tot een beurspresentatie te komen waarmee uw bedrijf het beste uit de verf komt. Misschien heeft u al design wensen voor uw beurs stand. Dan kunt u zelfs meteen met onze standdesigners aan de tekentafel gaan zitten.

Een succesvolle beursstand dankzij Cialona Expo

Cialona Expo heeft de afgelopen vijftig jaar enorm veel ervaring opgedaan en is zodoende specialist met betrekking tot het realiseren van uw beursstand. Een beursstand kan (en moet) een krachtig communicatiemiddel zijn. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu