Cialona Expo Standbouwer

CIALONA EXPO – FULL-SERVICE STANDBOUWER.

Standbouw van begin tot eind

Voor goede service en een professionele beursstand kunt u rekenen op de expertise van Cialona Expo. Wij beschikken over een schat aan kennis en ervaring, van standontwerp tot stand montage, standinrichting en stand demontage. Voor een professionele, in het oog springende beurspresentatie die volledig aansluit op uw wensen, bent u bij Cialona Expo aan het juiste adres.

Standdesign op maat

Een goede professionele beursstand heeft altijd een bepaald doel voor ogen. De promotie van een nieuw product of de presentatie van uw bedrijf aan potentiële klanten. Om een dergelijk doel te realiseren met uw beurspresentatie, creëert Cialona Expo samen met u een passende beursstrategie. Cialona Expo luistert naar uw wensen, geeft passende adviezen en biedt geschikte opties die in lijn zijn met de identiteit van uw organisatie.

Beursstands in alle maten in binnen- en buitenland

De essentie van een beurspresentatie is het trekken van de aandacht van beursbezoekers. Dit kan bereikt worden met een kleine beursstand of juist liever groots uitpakt en nu, in het huidige internettijdperk, heel belangrijk. Cialona Expo is een standbouwer waar alles mogelijk is met een nationale en internationale klantenkring.

Opslag van uw beursstand

Naast standdesign en standbouw bieden wij de mogelijkheid om na stand demontage, de elementen en bijhorende attributen van uw beursstand voor u op te slaan. Bij Cialona Expo vinden wij dat u na een beurspresentatie met een gerust hart naar huis kan. Uw producten zullen op een veilige manier opgeslagen worden door ons, totdat deze weer ingezet moeten worden. Meer informatie: Neem contact met ons op!

Menu