Chat with us, powered by LiveChat

Geschiedenis van het standbouwbedrijf

Standbouw van Cialona Expo, een korte terugblik

Standbouwbedrijf sinds 1963

Cialona Expo was in het begin vooral werkzaam in opdracht van andere standbouwers. Ruim twintig jaar geleden besloten we ons te richten op onze eigen klantenkring. Klanten waar we trots op zijn en die vandaag de dag nog steeds rekenen en vertrouwen op onze expertise op het gebied van standontwerp, standbouw en standinrichting.

De basis van uw beurs standbouw

Standontwerper Jimmy Sieben is één van de twee eigenaren en studeerde aan de Design Academy te Eindhoven. Hij is al 25 jaar werkzaam als standdesigner. Jimmy is, samen met de andere designers, de creatieve drijfveer van Cialona Expo.

 

Naast Jimmy als hoofd standdesigner, staat ook Tjeerd van de Kimmenade aan het roer als commerciële man van Cialona Expo. Hij zorgt ervoor dat de connectie tussen de organisatie en de buitenwereld op een doeltreffende en professionele manier plaatsvindt. Tjeerd overziet alle commerciële activiteiten van Cialona Expo en werkt nauw samen met zijn compagnon hetgeen geleid heeft tot vele succesvolle beurspresentaties.

Een team met passie voor de verzorging van uw standbouw

Natuurlijk kunt u bij Cialona Expo rekenen op een team van professionele standbouwers. Een team van o.a. accountmanagers, projectmanagers en standdesigners, die allen minimaal één ding gemeen hebben en dat is de passie voor standbouw. Uiteraard hebben wij ook standbouwers in dienst die verantwoordelijk zijn voor stand montage en stand demontage. Tegenwoordig is ons team zo’n twintig man sterk, maar wij kunnen altijd flexibel inspelen op de stijgende vraag in de topmaanden. Kortom, Cialona Expo in Helmond is al jaren de expert op het gebied van standontwerp, standbouw en standinrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Menu