Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Cialona Beurspresentatie

Lees hieronder alles over Cialona Beurspresentatie

Digitaal als we tegenwoordig zijn hebben we regelmatig contact met onze trouwe klanten doormiddel van Whatsapp, E-mail en andere social media, maar een speciale gelegenheid om uw klanten weer eens in levende lijve te zien wordt toch wel gecreëerd door Cialona Beurspresentatie. Op een Beurs die gericht is op uw branche kunt u zich profileren via een ingenieuze, specialistisch ontworpen en uitgevoerde stand van duurzame materialen. Materialen zoals LED licht, hout en andere duurzaam gefabriceerde onderdelen. Na ruim 50 jaar heeft de ouderwetse standbouw plaats gemaakt voor een fenomeen wat bijna tot een hogere kunst verheven wordt. Een stand ontwerpen en inrichten op een manier waardoor men zich niet meer in een stand waant maar in een futuristisch gebouw. Daar wordt de beursbeleving van weleer weer opnieuw ontdekt en krijgen waardevolle contacten weer een nieuwe impuls. Ervaren, beleven en herleven.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Persoonlijk contact

Hoe belangrijk uw persoonlijke contact met uw klanten is, komt al tot uiting wanneer u bij Cialona Expo binnenstapt. Het contact met de beide eigenaren van Cialona Beurspresentatie voelt goed. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. U bent immers hun klant die ze graag persoonlijk adviseren en ontzorgen. Om tot een goed ontwerp van een beursstand te komen is het belangrijk de klant te kennen die achter het bedrijf staat en diens wensen centraal te zetten. Door de zeer ervaren ontwerpers wordt een passend beurs- en standconcept gemaakt wat uiteindelijk, volledig geregisseerd door Cialona Expo, vervoert, gebouwd en weer afgebouwd gaat worden op de op uw branche gerichte beurs. De zogenaamde gunfactor zoals die er vroeger was is er ondanks de digitalisering nog steeds en daarom is het zeer belangrijk elkaar regelmatig te zien en van gedachten te wisselen over welk thema dan ook. De met grote zorg ontworpen en in huis gefabriceerde beursstand moet als een warme deken voelen, waaronder nieuwe verkopen geschieden en contacten worden gelegd.

 

Cialona en Dubai

Om Cialona Beurspresentatie te profileren in het buitenland, werd er een vestiging geopend in het steeds populairder wordende beursland Dubai. Daar kan de beurspresentatie die Cialona voor ogen heeft volop worden uitgevoerd. Het moet een beleving worden om naar de beurs te gaan. De klant moet daarbij helemaal ontzorgt worden, zodat hij zich volledig kan richten op hoe en op welke wijze hij op de beurs te werk wil gaan om klanten te werven en reeds bestaande klanten in de watten te leggen, teneinde de relatie optimaal te houden. Natuurlijk komt de digitalisering toch van pas op zo’n gelegenheid. U kunt de beschikking krijgen over een App om de bezoekersaantallen te registreren, maar persoonlijk contact blijft centraal staan. Cialona haalt werkelijk alles uit de kast om de klant in alles te ontzorgen. Van Catering tot Hostess en van AV-apparatuur tot meubilair, ze laten niets aan het toeval over. De totale regie is in handen van Cialona Beurspresentatie.

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Standbouwer Bouwbeurs Utrecht
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu