Chat with us, powered by LiveChat

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Beursstand Vitafoods Genêve

Van 15-17 mei 2018 vindt in Genêve de Vitafoods plaats. Nog op zoek naar een beursstand? Ruim 1000 standhouders die bedrijfsmatig bezig zijn met voedingssupplementen op welke manier dan ook, zijn op deze beurs present. Hier doet u zaken met uw reeds bestaande of potentiële klanten in een door ons ontworpen en gebouwde stand. Wij zorgen voor een optimale presentatie van uw producten en gaan samen met u om de tafel om tot een ontwerp te komen. U kunt het allemaal met een gerust hart overlaten aan onze medewerkers, die een zeer ruime ervaring hebben in de wereld van de standbouw. Bel voor een offerte!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

18.000 bezoekers Vitafoods

Wilt u zich profileren met een opvallende beursstand op de Vitafoods in Genêve, neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte. Wij werken met duurzame materialen en innoveren ieder jaar weer met bepaalde producten. Wij ontvangen u graag bij ons om van gedachten te wisselen en ideeën op papier te zetten of in onze 3D visualisatie te presenteren. Uw wensen komen bij ons op de eerste plaats en wij proberen deze altijd te realiseren. Onze ontwerpers kunnen u echter ook andere ideeën voorleggen, die misschien beter bij uw bedrijf en uitstraling passen. Op onze website zou u zich misschien, aan de hand van foto’s van reeds uitgevoerde projecten, een idee kunnen vormen, rekening houdend met de afmeting van de stand.

Cialona Standbouw

Met ruim 50 jaar ervaring en vakmensen in dienst die weten waar ze mee bezig zijn, zijn wij in staat voor u een beursstand te ontwerpen waarmee u zich kunt presenteren op beurzen in binnen- en buitenland. Vraag een scherpe offerte aan bij ons, inclusief de mogelijkheid tot opslag van uw beursstand bij ons in het magazijn!!

Wat klanten over ons zeggen

standbouw facilitair utrecht
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Standbouwer Bouwbeurs Utrecht
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu