Chat with us, powered by LiveChat

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Beursstand Prolight Frankfurt

Cialona Expo: voor een beursstand die voldoet aan alle verwachtingen

Bent u voornemens deel te nemen met een beursstand aan de beurs Prolight in Frankfurt, neem dan contact op met standbouwer Cialona Expo te Helmond. De beurs vindt plaats van 13 tot 16 april 2021 en heet officieel Prolight & Sound. Wij kunnen u een passende offerte overleggen en een ontwerp maken voor een stand die aan al uw eisen voldoet. Vooral de verlichting is een belangrijk punt in uw stand. Hierdoor kunnen uw producten beter in de spotlights gezet worden om de aandacht van het beurspubliek te trekken. Wij ontwerpen voor u de complete stand in 3-D om een beter inzicht te krijgen in de inrichting.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaren standbouwer

Cialona heeft een halve eeuw ervaring in het ontwerpen, produceren en op- en afbouwen van allerlei soorten stands in binnen- en buitenland. U kunt ervan uitgaan dat wij u door het gehele traject begeleiden en u dingen uit handen nemen, zodat u zich kunt bezighouden met andere belangrijke items voor uw beursstand op de Prolight Frankfurt. Voorbereidingen voor de producten die meegenomen moeten worden, folders en visitekaartjes die gedrukt moeten worden, planning voor de mensen die de stand moeten bemannen etc. Genoeg te doen dus. Alles wat betrekking heeft op de beursstand zelf, wordt door ons volledig gemonitord. Transport naar en van de beurs, op- en afbouw en daarna de opslag van uw beursstand.  Besluit u om de stand bij ons onder te brengen, dan kunnen wij hem voordat de volgende beurs weer van start gaat nog onderwerpen aan een check-up en eventueel de afmeting aanpassen indien nodig.

Andere afmeting

Zoals hiervoor genoemd is het mogelijk de stand, tegen een vergoeding die wij vooraf met u bespreken, aan te passen aan een volgende beursvloer. Niet overal zult u, vanwege hogere kosten of vanwege een andere indeling, dezelfde afmeting beursstand kunnen plaatsen. Daarom bieden wij als Cialona aan om uw stand aan te passen naar een andere afmeting.  Heeft u hierin interesse, neem dan contact met ons op per mail, telefoon of contactformulier. www.cialona.nl

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu