Chat with us, powered by LiveChat

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Beursstand Empack Brabanthallen

Cialono Expo standbouw: voor een beursstand die voldoet aan al uw verwachtingen.

Op 3 en 4 april 2019 vindt de Empack weer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines, label en print oplossingen. Met in het bijzonder aandacht voor zaken als digitalisering, procesoptimalisatie, robotica en voedselveiligheid i.c.m. verpakken. De ideale gelegenheid om te netwerken en innovaties te tonen in de verpakkingsbranche. Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken heeft u een perfecte beursstand nodig waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Bij Cialona Expo standbouw denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste gerealiseerd kan worden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brabanthallen Den Bosch

Evenementencomplex de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is een van de grootste en oudste evenementenlocaties van Nederland. Sinds de verbouwing van de Brabanthallen is er een centraal gelegen binnenterrein waarmee de hallen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kunnen bezoekers van de tegelijk georganiseerde vakbeurzen voor Logistics & Distribution en Automation ook eenvoudig Empeck bezoeken. Automation draait om de industriële automatisering op het gebied van verpakking en logistiek. Incombinatie met Logistics & Distribution krijgen bezoekers hiermee een compleet beeld van verpakken, logistiek en de bijbehorende automatisering. Hiermee bereikt u als exposant dus een hele brede doelgroep, zeker als u een stand laat realiseren die opvalt tussen alle andere exposanten.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu