Chat with us, powered by LiveChat

standbouw cialona expo standbouw project Vespo Santino

Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Beursstand Empack Brabanthallen

Cialono Expo standbouw: voor een beursstand die voldoet aan al uw verwachtingen.

Op woensdag 31 maart & donderdag 1 april 2021 vindt de Empack weer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines, label en print oplossingen. Met in het bijzonder aandacht voor zaken als digitalisering, procesoptimalisatie, robotica en voedselveiligheid i.c.m. verpakken.

Daarmee is deze beurs de ideale gelegenheid om te netwerken en innovaties te tonen in de verpakkingsbranche. Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken heeft u een perfecte beursstand nodig waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Kortom, bij Cialona Expo standbouw denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste neergezet kan worden.

Al met al gaan wij voor uiterste creativiteit en service. Alle disciplines hebben we in huis, dus vanaf het eerste contact tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u enkel met Cialona Expo te maken. Zo nemen wij u alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de dag wordt. Uw visitekaartje, is immers ook het onze.

Bovendien kunt u bij ons 24/7 de voortgang van uw project bekijken via ons Client Portal.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brabanthallen Den Bosch

Evenementencomplex de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is een van de grootste en oudste evenementenlocaties van Nederland. Sinds de verbouwing van de Brabanthallen is er een centraal gelegen binnenterrein waarmee de hallen met elkaar verbonden zijn. Daardoor kunnen de bezoekers van de tegelijk georganiseerde vakbeurzen voor Logistics & Distribution en Automation ook eenvoudig Empack bezoeken.

Automation draait om de industriële automatisering op het gebied van verpakking en logistiek. In combinatie met Logistics & Distribution krijgen bezoekers hiermee een compleet beeld van verpakken, logistiek en de bijbehorende automatisering. Hiermee bereikt u als exposant dus een hele brede doelgroep, zeker als u een stand laat realiseren die opvalt tussen alle andere exposanten.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu