Bel vrijblijvend! +31 492 574 545

Beurspresentatie by Cialona

Vakbeurs Facilitair in Utrecht die plaatsvindt op 23-24 en 25 januari 2019 is een uitstekende beurs om je te profileren met een beurspresentatie by Cialona. Cialona begeleidt de beursdeelname vanaf het begin en zorgt er zo voor dat je je volledig kunt concentreren op de voorbereidingen van deze beurs. Beursmateriaal zoals representatiegeschenken met logo, kunnen ook worden verzorgd. Wij voelen dat er behoefte is bij ondernemers, die zich gaan presenteren met hun producten op de beurs, dat er professionele begeleiding aanwezig is. Professionele begeleiding die weet waar ze mee bezig is en waar ze mee moet kunnen dealen. Zulk een begeleiding is te vinden bij Cialona Expo. Jarenlange ervaring in de bouw van beursstands voor exposities en beurzen heeft ertoe geleid dat er meer en meer vraag is naar hun expertise tijdens de gehele voorbereiding naar de beurs en tijdens de afbouw.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Face to face

De digitalisering van onze economie brengt tijdwinst, we hebben daarom meer en vaker contact met onze klanten, maar het brengt ook een verwijdering met zich mee. Het face tot face gebeuren wordt alsmaar minder. Op een beurspresentatie by Cialona kom je elkaar weer gewoon tegen en besef je hoe aangenaam het is elkaar weer eens normaal te spreken en bij te praten over de ontwikkelingen op het gebied van je business. De beurzen van deze tijd zijn met name hierop gericht, daarnaast is het belangrijk je product op een professionele manier te etaleren en te presenteren. Dit vraagt om een deskundig bedrijf wat de beursmaterialen en de beursstand tot in de puntjes ontwerpt, opbouwt en afbouwt, waar ook ter wereld. Ga je binnenkort je klanten ontmoeten in Utrecht, zorg dan dat je de complete regie uit handen geeft aan Cialona beurspresentatie.

Ultra modern en duurzaam

Ook de beurspresentatie by Cialona moet heden ten dage voldoen aan de stempel “duurzaam”. Kwaliteit dus en daarnaast gemaakt uit duurzame materialen. Onze ontwerpers gaan hier zeer goed mee om en tekenen in een 3D visualisatie een beursstand die aan al deze verwachtingen voldoet. LED verlichting, duurzaam hout en andere materialen maken dat deze stand een heel aantal jaren mee kan. Natuurlijk is het mogelijk om af en toe wat aanpassingen te doen om deze ultra moderne beurspresentatie up to date te houden. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze vakmensen en profileer jezelf met een functionele moderne stand.

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europe
“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.”
Wendy – Mattel Europa BV
Dorel Juvenile
“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.”
Guido – Dorel Juvenile Group
Bridgestone
“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”
Bridgestone Nederland B.V.
Menu