Bel ons! +31 492 574 545

Beursbeleving Glasstec Düsseldorf

De perfecte stand ontwerpen voor de ultieme beursbeleving op de Glasstec Düsseldorf beurs die plaatsvindt van 20-23 september 2022, is bij Cialona in goede handen. Cialona heeft als visie dat een beurs beleefd moet worden en de moderne standbouw van tegenwoordig, waarin overigens veel glas gebruikt wordt, leent zich hier uitstekend voor. Een ontvangst in een door Cialona ontworpen beursstand voelt als een warme deken. Het is niet alleen het interieur of de vormgeving, maar het totale plaatje wat zowel de bezoeker als de stand eigenaar bij elkaar brengt en het mogelijk maakt in een ontspannen omgeving tot zakendoen te komen.

Tijdens de Glasstec 2022 ligt de focus op de belangrijkste groeimarkten in de branche, laat u inspireren door ontwikkelingen van toonaangevende bedrijven wereldwijd. Trends worden hier gezet die de toekomst van glas zullen veranderen. Al tientallen jaren is deze beurs de toonaangevende ontmoetingsplaats en etalage voor technische ontwikkelingen in de branche. De Glasstec is zogezegd dé hotspot als het gaat om beurzen in de glas branche, dus zorg dat u erbij bent!

wereldwijd

Wereldwijd

Of u nu een beurs heeft in Nederland of het buitenland. Wij reizen met u mee. In elk deel van de wereld!

logistiek

Eigen logistiek

Door een flexibele planning en logistieke service komen wij overal waar u maar wilt.

groeien

Wij groeien mee…

Wat voor formaat stand u ook nodig heeft, alles is mogelijk. Uw stand groeit met u mee!

Regie uit handen geven

Cialona is van mening dat u als exposant volkomen ontspannen naar de Glasstec Düsseldorf beurs moet kunnen vertrekken. U geeft de gehele regie uit handen aan Cialona. Het facilitaire gedeelte van uw stand, het bestellen van de visitekaartjes en daarbij het ontwerp, wij kunnen alles voor u regelen zodat u alleen maar hoeft te zorgen dat u uitgerust op de beursvloer verschijnt. De op- en afbouw van de stand kunt u totaal uit handen geven, zelfs de opslag bij ons in huis, is te regelen, evenals het complete transport van en naar de beurs. Kom ook en maak deze beursbeleving Glasstec Düsseldorf mee als bezoeker of als standhouder.

Glasbewerking

Hoe gaaf is het om mooie glazen panelen in uw beursstand te hebben met het logo van uw bedrijf erin gegraveerd, dé beursbeleving tijdens Glasstec Düsseldorf bij uitstek. Deze beurs biedt ruimte aan glasbewerkers, glasfabrikanten en bedrijven die glas gebruiken voor allerlei toepassingen. Het graveren van glas is de laatste jaren erg populair geworden, ook in de standbouw. Het geeft uw beursstand een veel luxere en warme uitstraling en het gebruik van goed uitgekiende verlichting geeft het een speciale dimensie. Bent u een ondernemer die veel met glas doet, exposeer dan op deze beurs met een zeer verfijnde stand die ontworpen en gemaakt is door Cialona Expo. Kijk alvast op onze website om wat ideetjes op te doen en wacht niet te lang met de aanvraag van een offerte. Uw eventuele ontwerp maken wij in een 3D visualisatie. Bel voor een afspraak +31 492 574 545.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu